Annons
Annons


Q&A – beautyinköp från Korea!


Min pappa ska till Sydkorea i detta nu, vad skulle du mer rekommendera att jag bad honom köpa hem? Nåt som du gillat och funkar på dig, är inte heller så känslig plus lite torris/bland. Vore så kul med lite förslag, produkt eller märke😍. Kram!! Tack för evig inspo /Emili

Annons

GULLO!

Jag har tyvärr aldrig varit i Sydkorea thooo. Om någon läsare har specifika Koreatips den plz share i kommentarerna!?

Däremot har jag ett kingtips från Japan och det är då möööjligtvis om samma även finns där?? Inte för att generalisera osv men du förstår.

Det överlägset bästa jag köpte i produktväg var sheetmasks från Quality 1st!! Har testat massa olika gäng sheetmasks, dyra som billiga. Men dessa är mina solklara favoriter! Så pass att jag nu köper hem dem från Ebay, snarare än att försöka mig på substituter här hemma. De är värda det!! Så satans dränkta i ett underbart återfuktande serum och som är underbart att götta in i fejset efteråt. Jag är dock alltid för rastlös för att ha på dem så där lääänge som vissa pallar men de gör sitt ändå. Har googlat mig till att den svarta förpackningen är antiage (för man förstår inget av förpackningen om du inte kan japanska så klart). Och det är den jag testat och kan intyga! Den rosa är lite mer budgetvariant tror jag men enligt reviews ska också vara bra. Dessa är tydligen några av Japans mest poppis sheetmasks, något jag inte vet när jag började köpa dem, men jag förstår ju verkligen varför!

En annan produkt som jag är rätt säker på att det finns mycket av i Korea också, som fanns massa i Japan, var puder med SPF!! Något jag tycker är alldeles för underreppat här i trök-EU. Minns tyvärr inte vilket märke det var jag köpte men det var en mattande och transparent löspuder. Hur bra som helst OCH med SPF 50! På sommaren när man är glansfest.com men ändå inte vill ha puderprodukt pga solen – då är dina problem lösta. Jihooo!!

Hoppas du får med nåt kul hem gullis <3 <3

2 kommentarer


AnnonsLaddar