Annons
Annons


Provat bröllopsklänningar hos Ida Sjöstedt!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

     

Bröllopsplaneringen fortsätter! Om än inte i raketfart, men äeee asså det hinns faktiskt bara inte med fortare än så här.

Nu var jag hos Ida Sjöstedt i hennes showroom för att prova henens olika bröllopsmodeller iiiih. Detta är något jag har längtat sjukt mycket efter!! Jag har ju haft på mig Ida flera gånger på Ellegalan och Guldknappen tex, så jag visste att hon skulle veta vad jag gillar och vad vi borde sikta på. Och självklart hade jag rätt! Jag provade mina favoritmodeller (ovan!) och sen diskuterade vi justeringarna som jag skulle eventuellt vilja göra och så skissades det fram lite. Om jag väljer en av klänningarna härifrån kommer de alltså inte att se ut exakt som dessa!

Annons

Ja hörrni LÄTT är det ju inte? Sen har jag en ganska tydlig bild av vad jag gillar framför mig och jag tror verkligen att Ida är en av få som kan förverkliga drömmen. Ändå är man himla förvirrad över hela grejen, eller så känner jag åtminstone? Plus jag är ju en jäkel på att researcha, jag vill utforska alla möjliga vrår och möjligheter innan jag bestämmer mig för cirka vilket köp som helst! Att då göra ett sånt här stort köp – ja, ni fattar.

Men en mysigare söndagsaktivitet finns ändå knappt?? Gosa i en couturestudio bara så där och känna sig lite, lite mer som en prinsessa än vad man redan gör!

1 kommentar


AnnonsLaddar