Annons
Annons


Power Girl Awards med 500 power girls!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Tror ingen här inne missade att det var internationella kvinnodagen igår, right!! En dag som jag inte vill höra ”grattis” på – detta är ingen mors dag?? Tårta och stoj NOPE? Den här dagen handlar om kampen vi fört och FÖR fortfarande. Sen kan och bör vi självklart vara stolta över den och oss själva, men låt oss aldrig glömma vad dagen egentligen handlar om.

Annons

Jag tillbringade min kväll med femhundra tjejer (!) och tillhörande helt vansinnigt bra energi på Berns, där Gina Tricot hostade Power Girl Awards! Ellen Bergström och min bästis Parisa var kvällens konferencierer och det delades ut priser och var uppträdanden från bland annat Molly Sandén och Doreen. ALLT var så sjukt maffigt och bra, men inget slog verkligen energin på plats. Det var INSANE! Femhundra brudar, alla så jävla hypeade på systerskap, glädje och power. Stället fullkomligt skakade!!!!! Minns att Ellen på riktigt vrålade ut ”NU RIVER VI HELA BEEEERNS eller asså inte på riktigt men ni fattar” för det var legit stämningen.

Jag bar en superfin festklänning från Gina Tricot (reklamlänk via Apprl) som kommer ut om ett par veckor :)) Gala till ära och allt!!

Kommentera


AnnonsLaddar