Annons
Annons


Plexing


En av de bästa nyheterna för allas våra skallar in a long ass time är att Olaplex släppt schmapo och balsam!!!

De har ju varit otroligt kända för sin treatment, nr3, under en god tid nu. Denna inpackning använder jag err damn time hos frisören och även hemma, cirka en gång i veckan. Den är otroligt stärkande, även om håret inte känns silkeslent precis under behandlingen (sååå kortsiktigt right), så jobbar den långsiktigt och bygger upp håret istället.

Annons

Och lemme tell you att schampot och balsamet, huujujuj vilka höga förväntningar jag hade på dessa?? Just eftersom inpackningen är så king liksom. Men wow jag tror faktiskt att de överträffade precis allt jag hade kunnat drömma om? Först och främst är det OTROLIGT dryga. Ni med långt hår vet hur satans mycket produkter som går åt bara för att ta sig igenom hela barret????? Här räcker det alltså med en normal liten dos och det räcker ändå genom botten och toppar and then some. Sen känns håret verkligen STÄRKT, tjockt och det motarbetar verkligen friss. Trots att mitt hår borde vara frissfest 2018 efter havsvatten och slit och släng under vår resa känner jag faktiskt nästan noll av det.

En annan grej jag upptäckte som jag inte hade räknat med var att min hårbotten känns LUGN för första gången på länge. Jag har ju lite problem med den, den kan klia, flaga och blossa upp om jag använder dåliga produkter eller som är lite för starka. Men utan att jag hade räknat med det så verkar Olaplex serie sjukt lugnande mot den och har haft noll problem sen jag började testa serien. Hhahahah nu krämar jag på, helt osponsrat ofc annat än det är pressprover jag testar, men som alltid vet ni att jag menar det jag skriver så klart.

Så sammanfattat: trots höga förväntningar levererar serien STARKT och jag kunde inte vara mer nöjd eller snigg i håret tbh!!

Kommentera


AnnonsLaddar