Annons
Annons


Piff, piff pass


I lördags var jag ute på en rejäl tjejkväll! Var fortfarande sååååå sliten under hela förra veckan efter min möhippa FÖRRA lördagen att jag trodde faktiskt inte jag skulle orka mig ut så där en vecka senare, men thank god tog min kropp sig äntligen samman prick en vecka efteråt (!!!).

Annons

Hade under veckan och faktiskt ett bra tag nu i flera, flera veckor känt mig sjukt *määhhh*. Kollat igenom mobilen och hittar ingen bild på mig själv där jag ens känner mig snygg. Har bara varit stressad, jobbat, tränat, hamsterhjulat osv osv. Jag älskar ju att piffa mig?? Älskar att klä upp mig, älskar att sminka, fixa, dona. Men det har liksom inte hunnits med eller prioriteras på senaste. Och nää möhippan gills inte heller hahahaha då är man bara all over the place trots att man kanske är piffig on paper.

Så i lördags tog jag min goda tid på mig i badrummet!! Jag lockade håret, jag la en göttig make (med några nya favoriter som jag ska visa opp senare!), och satte på mig en TIGHT jävla klänning för det var precis vad jag behövde. Mitt humör och mående kändes direkt 180% bättre – för ibland är det helt enkelt inte svårare än så?? Man behöver få känna sig som sitt bästa jag på något vis. Det tillsammans med det faktum att jag skulle träffa upp ett underbart gäng tjejer på Tako senare gör ju hella mycket för måendet också!! Slutade sen med att vi var ute halva natten heheh. Det trodde jag inte efter hur min föregående lördag såg ut?? Trodde i princip att jag aldrig skulle kunna ta mig hemifrån igen men jag är väldigt glad att jag hade fel.

4 kommentarer


AnnonsLaddar