Annons
Annons


Påskmys, Rinos och godis som ska räcka till alla


GLAD PÅSK Y’ALL!!! Hur jävla gött med ledigt. Finns få som behövde detta mer än jag?? Hhiihhi.

Vi har haft svärmor på besök! Så himla mys att nowadays ha ett gästrum så att vår familj kan bo över när de hälsar på – eftersom ingen av våra föräldrar bor här så blir det extra speciellt. Vi gick ut och åt igårkväll på Rinos, källaren till Aloë som ska vara en av stans bästa ställen. Det var SÅ JÄVLA BRA. Vill knappt nästan tipsa för det kändes som ett sånt doldis-ställe som man egentligen borde hålla för sig själv mheheh men ojojoj precis allt vi tog in var jackpot! Mellanrätter, bra priser, avslappnat stämning och KUL att det ligger utanför stan fan mer sånt.

Annons

Ja, i vanlig ordning fortsätter jag att träna. Och äter protienbars!! Som en annan jävla……. nä men alltså de smakar ju godis?? Så för mig är det liksom som ett godis jag BÖR äta? Don’t get me wrong, jag äter godis varje dag tbh men här blir det ju som ett godis man t o m uppmuntras att äta och jag tar varje chans jag får att äta gottis ofc. Och idag när solen sken tog jag mig en god stund och satt och mös efter mitt pass för att fylla på med D-vitamin!!!

På tal om godis insåg jag att vi måste köpa på oss ett lager godis hem ifall det kommer små gulliga påskkärringar och plingar på!! Så köpte jag massa godis och kom hem och…………… insåg att 1) jag har ju bara köpt godis JAG älskar? dvs vill äta opp?? och 2) det blev inte ens såå mycket godis?? Jag ställdes alltså inför valet att spara på godiset OM barn kommer och motstå min egen största frestelse. Eller köpa ännu mer, och då godis jag själv inte kommer bli frestad att äta opp och spara till barnen……………. OM de kommer. Självklart sprang jag och köpte mer godis heheheh och nu betar jag av den ”första batchen” själv :)) Hoppas det kommer barn nu i helgen mao!!

Hoppas ni alla får en supermysig påsk fylld med chill, gos och GODIS!!!!!!! <3

Kommentera


AnnonsLaddar