Annons
Annons


Partytoppar deluxe


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Okej y’all nu är det inte långt kvar till allas vår högtid (lol) Black Friday. Jag har riktat in mig på min specialitet PARTY och i detta fall partytoppar. Något jag aldrig tycks ha (nog av)!! Jag har valt ut mina favoriter från Gina Tricot som kommer ha massa BF-erbjudanden i år, redan from idag om man är medlem. U know i’m all about tipsande och fyndande!

Annons

Bustier fever! Och så snyggt att styla över en t-shirt så här, blir t o m vardagskompatibelt. Den med axelband finns HÄR och den med paljetter finns HÄR.

Speaking of paljetter?! Släng på en paljettkavaj och kvällen är räddad no matter what. Du hittar den HÄR.

Hur dyr ser inte den här blusen ut att vara?? Sexig äppelgrön och går väl att ha ett linne under om man nu insisterar på det….. Finns HÄR.

Jag har en klänning från Stories som är prick lik denna topp med metallring runt halsen och gahhh how I love it. Min klänning finns inte kvar men denna prisvärda variant hittar du HÄR.

Why go small when you can go big? En rejäl mittringning på denna polo som avger en härlig discovibe. Finns HÄR.

Vet ni vad – jag saknar puffärmar!!! There, I said it. Denna godbit påminner om just en godisbit och funkar lika bra till vardags som till fest tycker jag. Finns HÄR.

Kommentera


AnnonsLaddar