Annons
Annons


Paint it on me


Stort rougetest!! Har äntligen swatchat alla Glossier Cloud Paint och även om jag har min superfavorit i färgen ”Puff” (syns det kanske på förbrukningen av tuben loooool) är jag mäkta imponerad över dem alla. Har personligen haft lite svårt för flytande rouge fram tills jag testade Cloud Paint, har aldrig tyckt att de varit lättjobbade, dåligt pigmenterade och funkar inte tillsammans med puder. Men Glossiers små under är ett undantaget!! Jag har dem över puder vissa dagar och andra utan (som på ovan bilder endast med BB Cream). Superbra pigment så man behöver endast en liten klutt, men enkel att bygga på om man vill öka färgen. Resultatet blir faktiskt sömlöst!!!! Aldrig upplevt det med någon annan flytande rouge.

Annons

Se färgerswatcharna i ovan ordning, obs inte superinjobbade i huden här utan tog rätt mycket för att visa färgerna ordentligt:

  • Puff <3
  • Beam
  • Dusk
  • Dawn – som är ny!
  • Storm – som också är ny!
  • Haze

De tre översta känns mest lättjobbade på mig pga så ljus i färgerna men tror mer det handlar om vana och teknik. Jag låter mig inte rädas!!! På efter-bilden har jag på mig Beam! Persikofärg en peachy dag till ära. Idag var nämligen min första tillika en av mina få semesterdagar denna sommar :)) Var ju ledig nästan hela maj så så jävla synd är det inte om mig lol. Men kan lika gärna vara hella cute den korta tiden jag har right!!

Kommentera


AnnonsLaddar