Annons
Annons


På beautydate med Miranda Kerr!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Igår åt jag middag med ett härligt gäng bjootylovers – inklusive Miranda Kerr!!! Eller nästan…. Hon var med via Skype!! Middagen var till ära av Europalanseringen av hennes ”bebis”, Kora Organics (reklamlänk via Apprl) . En naturlig och ekologisk hudvårdsserie! Planen var att hon skulle vara med men hon råkar just nu vara höggravid (hon visade upp magen på Skype haha så cute!) och får inte flyga så klart. Vi åt dögott på Rosendals Trädgård och insöp de sjukt härliga dofterna från produkterna, som vi ofc kladdade loss med också.

Annons

Alla produkterna innehåller något som heter noni! Tydligen en s.k super food super fruit, som Miranda själv använt sen hon var 13 år (!) och som var ett måste för henne att ha med i produkterna. Hon avslöjade att om hon _måste_ välja en av sina produkter hon inte klarar sig utan skulle det vara just Noni Glow Face Oil. Håller på att testa denna just nu och återkommer med recension :))) Själv föll jag pladask för doften av Energizing Citrus Mist då jag är en citrustoka!!

Panggod rotselleri och blodapelsin-pavlova!!!!! Smarry smarr.

Ett rätt peppat gäng som skypear helt normalt med en av världens mest kända modeller??!! Hon var helt seriöst så gullig, påläst och verkade sjukt kunnig och insatt. Inte the usual ”sätter mitt namn på något pga känd och får betalt” utan som hon säger är Kora hennes ”bebis” (utöver the actual då hihi) och pratade väldigt länge och ingående om processerna för framtagningen osv. Inte varje dag man har ett sånt här Skypemöte!!

Återkommer när jag testat att noni up myself för att se om hennes modellknep även funkar för denna rockmormor!

Kommentera


AnnonsLaddar