Annons
Annons


NYE 2017 –> 2018!


HNY BBS!!!!!

Ja jävlar hörrni, idag har man inte mycket till ork. Vi firade ju in 2018 hos oss i nya lägenheten! Flera av våra vänner som inte ens varit här än, så var kul att visa upp det lilla som finns. Och ni vet allt mitt tjat om att jag inte är ”fixig” av mig?? Well, GISSA vem som drog av en jävla dukning mitt från ingenstans!? Fick någon sjuk feeling och gick loss med duk, tygservetter och hade mig. Alltså obs förstår att dukningen är basic af men för att vara mig var den typ avancerad hahahah. Ville bara skryta lite!!

Annons

Vi körde knytkalas med trerätters och lagade varmrätterna på plats for freshness. Vi bjuckade på hotshots och firade in tolvslaget på vår balkong med tomtebloss och ABBA i högtalarna! Sen var det lossröjning hela natten faktiskt. Idag är hela golvet täckt av chips men vi unnar oss en chillardag och tänker dammsuga först imorn haha!! Ligger ändå BARA i soffan idag med täcket, så inte ens som att jag är så mycket på golvet……………….. Dock att hela lägenheten luktade Galliano imorse när man vaknade var inte så gosigt. Den där sötslibbiga lukten huuuuu. Nä, allt sånt där städades och diskades undan dirr också! En till life upgrade i denna lägga är vår ENORMA diskmaskin. In med allt ba!!

Även om jag inte är så fixig av mig var det otroligt kul att ändå ha MÖJLIGHETEN att vara värd för en sån här kväll utan att allt blir kalabalik. Att man äntligen bor stort nog osv osv. Förstår att ni säkert är många där ute som kan laga mat till 30 pers i en kokvrå och inte förstår vad jag pratar om men för oss har det aldrig varit något som funkat. Men som sagt: life upgrade!!!!!

Hoppas ni också hade ett kul firande igår och att ni slappat med en god pizza idag <3

2 kommentarer


AnnonsLaddar