Annons
Annons


NYE 2011 – 2017!


SNART GÄLLERE HJÄRTYS! Nu går vi in i det nya året ihop. Men först tänkte jag blicka tillbaka på mina nyårsfiranden sen 2011 hihiihhi.

 

2011 –> 2012

Bra kamera på iPhonen :))) Året jag blev ihop med Kalle!!!! Som att finna frid i hjärta och hjärna. Att hitta hem. Hade på mig nån topp och långkjol minns jag allt!

Annons

 

2012 –> 2013

Vi åt middag på Kåken och gick genom köket ner till Ambassadeur där vi hamnade på scenen med konfettikanoner precis till tolvslaget??? Hhahah det var askul. Hade på mig klänning från BACK och lösögonfransar till hårfästet.

  

2013 –> 2014

Åt middag i en kompis fotostudio där vi dukat upp så tjusigt! Älskar den bilden på mig och Kalle för övrigt, ser verkligen ut som bara en av oss is enjoying the situation………………. TROR han e rätt kär i mig ändå obs. Hade fet paljettklänning från Rebecca Stella (for Nelly var det då!).

 

2014 –> 2015

Jag och Kalle åkte på solsemester till Oman över nyår! Vackra moskéer och skönt med sol, plus det var kul att festa med alla barnfamiljer vid tolvslaget. Vi var absolut de enda utan barn lololol. Hade en spetskaftan från Rodebjer och en svintung tiara.

2015 –> 2016

Kalle hade en spelning under kvällen så vi var ett finfint kompisgäng som begav oss dit (efter tolvslaget kanske??). Jag raveade in 2015 i värsta jävla blåsan helt i paljetter från Rebecca Stellas första kollektion!

2016 –> 2017

Då hade Kalle en spelning i Finland!!! *börjar se ett mönster*. Vi firade alltså i Helsingfors med nån svinkonstig privat middag där temat var 70-tals Sovjet (inte riktigt min typ av dresscode så jag gjorde min grej) – så maten var tyvärr katastrof. Tänk kall kött/fisk i gelé typ???? Åt tusen bröd bara. Sen firade vi i in 2017 på klubben! Tror klänningen var från Missguided?

I år kommer vi att fira in det nya hemma hos oss i nya lägenheten faktiskt!! Med en massa fina vänner. Städeriet har varit igång hela dagen, vi har handlat, putsat, fixat och jaa gjort det så fint som det går när man knappt har några möbler?? Kaffet håller just nu på att testputtras inför kvällens hotshots! Denna kväll har Kalle tacolov ingen spelning – det hade han igår istället stackarn hahah……… Snart är det dags för mig att hoppa i duschen innan gästerna kommer!

PUSS HJÄRTYS och tack för ett underbart 2017 och för att ni än är med mig. Önskar er det bästa 2018 möjligt!!!!! <3

Kommentera


AnnonsLaddar