Annons
Annons


Nya och gamla kärlekar


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Hej älskosar!

Här har ni mig i all min ovårdade prakt, i mitt kaosiga, nyinflyttade badrum. Fördel: DET ÄR ENORMT!! Jag har badkar!! Allt kommer bli toppen!!! Nackdel: var fan e alla mina grejer?? Det mesta är fortfarande antingen nedpackat eller i nån påsjävel nånstans och ja *profylaxandas*.

Annons

Något som är ren porr för oss bjooty lovers är ett helt nytt och tomt badrumsskåp………………….. I fill that sh*t up fortare än du hinner blinka. Så jag tänkte passa på, innan den blir överväxt per use, att visa er några av mina gamla och nya hudvårdsfavoriter just nu!

Från vänster:

  • Exuviance Ultra Restorative Creme. Den mest underbara nattcremen i kvinnaminne!! Kommer ut som en tjock korv, riktigt grovt återfuktande. Överlägsen alla di andre.
  • Dermalogica Age Smart Multivitamin Power Firm ögoncreme. Tjockare än de flesta ögoncremer jag testat och mer återfuktande! Kanske inte lika mycket antiage som jag hade hoppats på men däremot mer fukt, vilket ju är mer crucial just nu tbh.
  • The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 (pipettflaskan som står bakochfram hihi). Har jag kanske inte testat tillräckligt länge för att ge ett utförligt omdöme än men den känns himla härlig so far! Det är den första produkten jag testar från hypade The Ordinary och en sak går ju inte att undgå: PRISET! För bjootyhoarders eller andra klipp-älskare är det en (mar?)dröm. Så billigt att man får go lust att köpa på sig prick varenda produkt och testa sig igenom………..
  • Exuviance Deep Hydration Treatment. Som ett nattserum/mask, en extra boost när du behöver dat extra fukt – vilket egentligen är typ varje dag just nu. Denna tillsammans med deras Restorative Creme är bomb.com <3 Exuviance är ju mitt all time fave märke och det är inte för intet.
  • ACO Reneweing Face Oil. Här har ni min senaste besATThet. Har fått kollegor att köpa denna för jag _kan_inte_sluta_prata_om_den_ om dagarna (haha förlåt så störig att jobba med säkert??). Jag älskar oljor i alla slag och har mest testat lite torrare oljor och det är ju toppen för de går lätt in i huden! Den är inte alls så torr men går ändå in i huden helt fenomenalt, kanske bättre än de torrare?! Så bli inte skraj av att den inte är en sån där skum torris. Nä det här är en rejäl jävla OLJA!! Och den gör suuuusen. För första gången i mitt liv har jag olja på dagtid också! SÅ härlig och återfuktande är den och lyckas alltså ändå gå in ordentligt i huden, annars hade det varit omöjligt att ha dagtid.
  • ACO Micellar Cleansing Water. Det bästa med detta micellära vatten är att flaskan är i sprayform!! Tanken har aldrig ens slagit mig, men det är ju pangpraktiskt nu när jag testat det. Istället för att det kommer ut onödigt mycket produkt och det rinner ut så kan man spraya på prick så mycket man behöver på bomullstussen! Igår ville jag tex bara ta bort lite eyeliner som låg kvar, så behövdes ju pyttelite rengöring. Sparsamt och smart!!
  • Verso Day Cream. Gillar Verso mycket och deras produkter och denna kanske inte hade hållit i kylan by its lonesome just nu, men ihop med någon droppe av ACO-oljan är den tippedytoppen om dagarna!
  • Cicamed Cleanser Antioxidant. Vet inte varför jag varit lite skeptisk mot Cicamed tidigare, är kanske inte så förtjust i deras förpackningar eller nåt? Jaja. Men denna rengöring tar verkligen bort RUBBET. Galet effektiv och fräsch i doften.

PUH vilken lista. Helt sjukt att man kan älska att kladda så mycket?! Kladd on, kladders <3

Kommentera


AnnonsLaddar