Annons
Annons


Nöjd med stress-glam


 

nedre bilden: elle.se

Innan Elle-galan var jag ju och fick håret fixat hos Noir. Gjorde en blowdry som vi snörpade ihop till papiljotter och sen borstade ut. Blev sååå nöjd med volymen och fallet, känner starkt att jag vill ha likadant på bröllopet faktiskt! Jag har annars världens plattaste hår med lite, om än konstigt, självfall. Så en blowdry är given! Sen kanske lite mer vågigt på bröllopet än vad jag ville ha i fredags. Ville hålla det väldigt enkelt nu eftersom klänningen var så MAXAD. Och min bröllopsklänning är faktiskt rätt clean!

Annons

Saker tog lite längre tid än vi planerat så vi fick hella brådis när vi skulle sminka oss. Tror jag la detta full face på goda 30 min?? Herregyy. Sminket satt även om svetten rann om vi säger så. Men när jag va klar så ba ?????? Det blev SÅ BRA? Kände även där att jag kan tänka mig exakt denna Fejs Lewk på den stora dagen. Gärna med lite bättre marginaler vad gäller tiden tho…………. Typiskt att man ändå får till det när man är stressad och inte hinner planera något (blandade typ ögonskuggor hejvilt?!). Lovar att när man planerar långt i förväg in i detalj att något kommer skita sig hahahhaha. Det är ju bara så saker funkar!

Nu är det ju lite svårt för er att veta eftersom ni inte vet exakt hur min klänning ser ut än hihi meeen vad säger ni?? Känns det bröllopigt enough?

6 kommentarer


AnnonsLaddar