Annons
Annons


När jag provade bröllopsklänningar!


HÖYYYY äntligen tog jag tag i en stor bröllopspuck i helgen! Drog med mig los bästos och provade bröllopsklänningar!!! Gahhhh det var så himla sjukt?? Kändes verkligen som att prova kläder inför en maskerad, inte alls den där OMG *tårögd*-känslan som alla i Say Yes to the Dress får ahhahahah.

Annons

Har ändå en rätt tydlig bild i huvudet av vad jag föreställer mig, men var ändå öppen för förslag att prova lite allt möjligt för att testa på helt enkelt. Dock i lite SYTTD-anda så tog mina kompisar med sig scorecards för att betygsätta alla klänningar jag provade haha!!!!

Nedan följer ett gäng jag provade, inte alla, men då hade ni suttit här halva natten hehhe:

Har egentligen inte alls tänkt men axelbandslöst men denna modell blev en av mina storfavoriter!!!!! Såå smickrande och go, men kjolen kändes inte helt hundra.

Vill verkligen ha en enkel klänning i vit satin, men även här var kjolen alldeles för stor och vill absolut inte ha en rosett i midjan!! Dessutom gjorde överdelen inget för tjejerna, snarare kvävde dem 🙁

Den här modellen var en tia framifrån men en etta bakifrån!! Typ låg i ryggen och nån tjofräs i svanken. Vissa älskar ju låg rygg men det är inte min greeeej bara. Plus mermaidmodell e megasnyggt men jag är inte BEKVÄM i det?? Och av någon anledning är jag plötsligt jättemån om att vara extremt bekväm på mitt bröllop, vill kunna röja loss utav bara helv.

Den här var rätt kul också, men tyvärr samma problem som ovan mermaidmodell och bekvämligheten. Dessutom var de inbyggda kuporna galaxer för små – som på alla klänningar jag provade? Frustrayrande.

Min skeptiska min till en alldeles för prinsessig modell :))) Älskar att ha axelbanden långt ut på axlarna, som en bred ringning, men här var det alldeles för mycket action för min smak.

Den här mermaiden älskade jag!! Trots att den var helt i spets och det egentligen inte ens är min grej. Men lite för tråkig på något vis ändå??

UGHHH den här var basically helt perfekt!! Jag har försökt vika ner spets som stack upp längs hela ringningen, därför ser det lite ojämnt ut där. Men den var helt i tyll och nää alltså det kändes ändå inte helt rätt för mig.

Lustigt hur alla klänningar inte ser så enorma ut nu på bild men i verkligheten var de med lite kjol såååå stora. De typ stod upp av sig själv på golvet när jag skulle hoppa i dem haha?? Denna var tex cute but not 4 me.

NÄPP hörrni, jakten fortsätter. Häng mä!!

15 kommentarer


AnnonsLaddar