Annons
Annons


Myskläder passing as jobbkläder


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jag och min baby lady Ida var förbi Gina Tricot (reklamlänk via Apprl) och hängde ut med de fina tjejerna där, spanade party collection och kikade lite vårnytt medan man ändå höll på. Hur sjukt att det snart är vår egentligen?! Jag har trott att våren är ett tusen sexhundra sjutiotvå månader bort pga bröllopet känns så långt bort men så äääär det ju’nte. Vilket är great news 2 me!!

Annons

Hur jag nånsin ska komma i annat än myskläder känns dock mer främmande än alla andra känslor just nu. Ovan är mitt go to för tillfället: kashmirtröja (reklamlänk via Apprl) och sammetsbraller (reklamlänk via Apprl) från & Other Stories! Det gäller ju att hitta de där myskläderna du kommer undan med även på jobbet och dessa är mina favoriter just nu som sagt. Mer pyjamasigt utan att vara än actual pyjamas blir det knappt!!

2 kommentarer


AnnonsLaddar