Annons
Annons


Mycket helg, lite bilder


Denna dråpliga bloggnivå: jag tog TRE bilder på hela helgen. En extremt händelserik helg dessutom?! Det är ÄVEN fredagen inräknad. Men då är ni i alla fall med på mitt mentala tillstånd hihi!!

Fredag efter jobbet var det AW och middag på Tako. Hade så pass kul att jag glömde ta en enda bild som ni redan förstått. Sen gick vi till Berns där Zara Larsson spelade!! Vilken jävla treat. Men jag hade en fullt schema på lördagen så det blev en tidig kväll trots kulma. Vi skulle ha en stor middag hos oss för flera vänner och vår lägenhet såg ut som bajymajy + mat skulle lagas i vår slowcooker aka krävde förberedning!! ”Fullt schema” i en housewifetillvaro but that shit still counts? Den middagen var OCKSÅ så kul att bilder uteblev. Aja. Come söndag och jag var pretty trött efter två dagars intensivt hängande med massa man älskar + drinkar + mat. Men dååå var en finbrunch på Oaxen Slip inbokad och efter det Plantagen och IKEA!!!! Normalt sett är allt det toppengrejer man älskar att göra men vid detta laget var jag så pass trött av social utbrändhet att det var lite uppförsbacke. Somnade cirka kl.21 på söndagkvällen :))

Annons

Sen har jag börjat bli svinstressad för the bröll nu när det sakta börjar sjunka in att NU är det ju VÅR. Jag har alltid sagt att: jag får först börja känna pirr/stress/nervositet eller whatever när det blir vår, för då är det ju SNART. Och det är ju………………….. nu. Så istället för att portionera ut känslorna över tid så tror jag lite att alla kom på én och samma gång nu?? Hihi hoppas det lugnar sig snart för just nu är det hög puls non stop 🙂 🙁

1 kommentar


AnnonsLaddar