Annons
Annons


Munnens favoriter


Här är rent av några favoritsaker jag stoppat i käften den senaste tiden!

Smoothiebowlen på Squeezed Up!!! Smakade rakt av glass. Fastän var ju supernyttig?? Don’t get the math, don’t really care, vet bara att det går ihop på nåt jävla vänster och det duger för mig.

Annons

Min standard helgfrukost är verkligen en dryckesbuffé. Te (fast det brukar vara kaffe!), smoothie och juice. Jag älskar DRYCK!

På Matateljén i Enskede kan man äta och dricka gott!! Dock föredrar jag deras ost och chark (och öl!) allra mest, snarare än de varmrätter jag testat faktiskt. Obs att denna citronmarängpaj absolut kvalade också tack.

Vi fick en Crockpot i julklapp!!! Har endast använts ett par gången hittills men guuuuu vad jag älskar. Känner mig OTROLIGT vuxen när jag liksom *förbereder en rätt* och inte bara slänger ihop nåt i hangry-panik vilket liksom varit mitt liv i snart 30 år nu. För er som inte vet så är en Crockpot en s.k slowcooker, där man pruppar iordning mat i flera, flera, jättemassa timmar. Sen blir det panggott och mört!!

Vi hade en middagsbjudning nyligen (lol BJUDNING det ordet) och gjorde denna faktiskt tokenkla och tokgoda löjromspizza till förrätt!

Och omg u guys. Nära mitt jobb finns fiket Petite France och där finns en croissant-semla årstiden till ära och…………….. den är ruskigt bra!!! Det lite krispiga och söta brödet gör sig perfekt mot innehållsgöttat. När man tänker på att en vanlig semla basically är en fralla blir man så himla deppig :(( Detta är verkligen en upgrade!!

1 kommentar


AnnonsLaddar