Annons
Annons


Mormorsstil, oljor och massor med grönt


Ska ju bli bättre på att dela med mig av vad vi har för oss här hemma! Här kommer lite bilder på våra senaste fixadooneys.

Jag har ju köpt en sån luftfuktare/essensmojäng (?? ja man har i doftolja som sprids och luktar gott) från Ebay! Den är prick som den stora modellen från Muji fast kostade en bråkdel OCH går att ställa in på massa coola neonfärger också :)) Sen har vi köpt en ny blomma där också. Panikköpte den där fula krukan också för jag mådde skit och behövde bara en kruka men nu vill jag leta reda på en finare!! Tipsa gärna om du har *krukkoll*.

Annons

Vi var ju på Plantagen i helgen meheheh som ni kanske vet. Jag hade tidigare i veckan köpt en gammal blompiedestal dessutom så jag behövde verkligen något att ha på den. Blompiedestal som för övrigt är ”en sån gullig mormorsgrej!” som min kollega sa. Jag blev SÅÅ glad för det är literally the look i’m going for. Älskar mormorsstil <3 Har en bild i huvudet av att jag vill ha en sån hängande växt som bara ska FORSA ut över denna piedestal och det hoppas jag att denna lilla gosen kommer göra om ett tag. Sen vore det kul att få upp tavlorna på väggen nån jävla gång också men ett steg i taget.

En till planta!!!!! En bananplanta. Hade tänkt ta tag i det där att plantera om den också……………………. en vacker dag /inte de grönaste fingrarna

Och här har ni den, min favoritplats i hela hemmet. Gardinerna har ni redan sett men detta var en tydligare bild av färgen och dessutom att den sträcker sig så fint över hela väggen!! Att vakna och somna här dag in och dag ut är bland det allra bästa som nånsin hänt mig.

5 kommentarer


AnnonsLaddar