Annons
Annons


Mitt 2017!


Shiiieeet det här året tar ju slut imorgon?? När man är långledig tappar man ju all uppfattning om tid och rum så har knappt hängt med. Hög tid att summera mitt 2017 då!!

JANUARI

Jag och Kalle var helt nyförlovade och åkte till New York med ett gäng bästisar! Jag tyckte det var kallare där än när man är i Norrlands -30 grader, det var råare på något vis. Huuuaaa!! Men en underbar resa med ens favoritpersoner och godaste maten överallt.

Annons

FEBRUARI

Oj har typ mest träningsbilder från denna månad lol??? Det var då jag började med Swiftr och rivstartade verkligen. Dessutom sprang jag med Adidas Runners och maxade loss helt enkelt!! Finns ju inte mycket annat att göra under den trökmånaden soo.

MARS

Jag och Ida djade runt, vi var och såg Drake på Globen och jag jobbade min sista månad på Fazer! Stor månad för mig. & Other Stories hörde av sig och det kändes, som tidigare nämnt, att moderskeppet kallade på mig. Omöjligt att inte!! Och vad glad jag är för det idag. Våga mera tjejer!!!! Bara en generellt tips heheh.

APRIL

Då började jag jobba på & Other Stories och åkte rätt snart på en weekend med Kalle och min lilla familj till Skottland! Där bodde vi ett tag under min uppväxt men jag hade inte varit tillbaka på säkert tio år. Så för min familj var det supernostalgiskt medan för Kalle var det kul att äntligen få se what the fuss was all about :)) Som ni förstår har han fått höra allt om’ett genom åren!! Världens roligaste människor, coolaste landskap och godaste läsk. Mitt andra hem!

MAJ

Min Ida-baby fyllde 30 (!!! med dat babyface är det alltid en lika stor överraskning när man tänker på det right) och vi åkte till Paris för att fira henne storslaget. And did we!! Kan ha slagit något slags rekord i bakfylla den resan men det är hon helt klart värd ;)) Vi åkte till Los Angeles med jobbet och jobbade senare i månaden!! Underbart med lite värme mellan mötena. Och det sista vettiga jag gjorde den månaden var väl att färga håret rosa igen!

JUNI

Åkte till London på jobb och det bjöd på sommarvärme!! Firade midsommar med mitt järngäng ute i Nannberga som är vår tradition. Mitt lag vann fem-kampen så alla kunde andas ut (blir så dålig stämning annars…………..). Sen hade vi möhippa för Titti!!!!!! Ett helt galet och svinroligt dygn för världens härligaste tjej <3

JULI

Jag var bara lite ledig på sommaren så jag försökte maxa mina eftermiddagar och kvällar som jag bäst kunde under juli! Vi har Nonna’s Gelato utanför kontoret och nere vid vattnet så en fick ju passa på att ta lite glasspauser när solen gassade. Jag gick med Ida och Parisa på Game of Thrones säsongpremiär – vintern mitt i blanka sommarn.

AUGUSTI

För min lilla sommarsemester åkte jag med mina fd kollegor och magiska vänner för att gå på Tittis bröllop i Italien! När nån gifter sig utomlands blir det inte bara lyxigt för dem, det blir ju lyrrigt för oss vänner också!! Man får liksom en legit ursäkt att unna sig. Herregud vilken resa, vilket vackert bröllop och par och MATEN?! Sen var jag inte på mindre än TVÅ kräftskivor. Hade kunnat gå på fem till helst <3

SEPTEMBER

Samma kinggäng som på Tittis bröllop begav sig till Fjällbacka för att denna gång gå på Malins bröllop! Vi åkte på roadtrip och det finns få personer jag har roligare med <3 Vilken resa och vilket bröllop!!! Sen åkte vi till Paris med jobbet. Har ju verkligen turen att få resa till ställen med den godaste maten i världen *mitt fokus*.

OKTOBER

Fan oktober var en pissy månad?? Massa jobbigt med bröllopsplaneringen som inte gick som jag ville, allt inför flytten som var asjobbigt och bara skit. Ovan är när man var snygg på en fest iaf?? Jaja livet är inte alltid toppen jämt och tillslut löser sig allt.

 

NOVEMBER

Början av månaden var fortfarande kämpigt med flytten. Jag mår så himla dåligt av oreda, är liksom lånnnggggt från pedant, men när jag inte har *koll på mina grejor* får jag panik. Och det är i princip definitionen av flytt, att inte ha full koll på alla grejer. Det lägger ju sig när allt är över, men när man är up in it så är det fruktansvärt. Mitt i all kaos skulle jag iväg på en långresa med jobbet, till LA och NYC! 1000% spännande och nice resa, gjorde så mycket kul och bra, fick åka hem till och mysa med Rebecca, fick fira Halloween i NYC och var Romy/Michele osv osv osv <3 Sen långt tidigare hade vi också planerat att åka till Sevilla över min födelsedagshelg! Så mitt i kaoset igen bar det iväg. Inte den lugnaste månaden i mitt liv men något som verkligen blev BRA bara man tog sig igenom.

DECEMBER

Ja och nu är vi här?????? Den sista månaden på året blev också den bästa. Efter många om och men faktiskt. Oktober och november var hella kämpiga för mig tbh. Nu är vi på god väg mot bröllopet och det är what keeps u going! Tidigare har det känts så långt bort att det är i *en annan tid* men nu börjar det bli mer påtagligt! Vänner som firar en, jag syr upp en klänning hos Ida Sjöstedt (obs inte den i bild!) och basically allt är bokat och klart. Sen har vi äntligen flyttat och WOW vilken life upgrade!!!!!! Kommer skriva mer om vår flytt snart, det har bara varit så mycket att man knappt hunnit sätta sig ner för att smälta allt. Är så lycklig över flytten att ord räcker inte till!

All in all – 2017, du var en jävla resa alltså? SUPER highs and SUPER lows. Man känner att man lever i alla fall lol? Jag tar med mig the highs in i 2018 för det är fan då det gäller. Det är vårt mf’ing BRÖLLOP, livets jävla resa och bröllopsresa och den här nya lägenheten ska bli ett HEM också. Nu är det fortfarande väldigt mycket av ett skal, men det får växa fram. Längtar efter dig, 2018!!!!!! <3

Kommentera


AnnonsLaddar