Annons
Annons


Min möhippa! #evigtgifta


Jag lever!! Men knappt?! Anledningen till min radiotystnad *outdated reference* beror på inget mindre att min MÖHIPPA gick av stapeln i helgen!!!!! Jag är, nu 48h senare, fortfarande fruktansvärt, oerhört, horribelt sliten. Men så funkar det ju <3 <3 <3

Annons

Så här såg det ut när jag blev kidnappad i lördags morse! Jag var i princip naken, satt på toa och gjorde min business när det plötsligt bankade på toadörren och musik började spelas. Sen fick jag en konfettikanon rätt upp i fejset och möttes av mina kära vänner, alla förtäckta som Ashton Kutcher <3

Vart vi skulle sen visste jag inte på hela dagen!! Var helt förblindad mellan varje moment, så sjukt läskigt?! Och kul och skönt ändå :))

Första stoppet var discodans!!!!!!! Vet inte om ni vet, men en stor del av min barndom gick åt till just denna sinnessjukt slitsamma sport. Jag tävlade i många år och har en del pokaler hemma också!

Så jääävla kul att få dansa ihop med mina kompisar hahahaha blev så STOLT att de vågade och orkade köra?! Det är så galet jävla jobbigt, jag har fortfarande sjuk träningsvärk. Vi blev alla kittade i maxade outfits med glitter överallt.

Sen kidnappades jag vidare till Asian Post Office!! En ny restaurang som jag velat gå till, samma lokal som Kåken/Niklas en gång i tiden så när jag tog av mig ögonbindeln så förstod jag inte vart jag var på ett tag hahah. SÅÅÅÅ god mat och drinkar!

Nästa stopp var Downtown Camper! Vi hade ett stort rum där vi kunde preppa för sen skulle vi upp på deras tak med pool och spa. Herregud så underbart det vaaaaar. Vår i luften, aperol i handen och kärlek i hjärtat!!!!!

När vi hade gaggat färdigt i rummet gick vi tillbaka till rummet för lekar, mys och fixande inför kvällen! Herregud härifrån finns det massa filmer och det är inte så jävla smickrande, men väldigt värdigt för en möhippa i guess hiihih. Sen hade de ordnat leverans av Max (!!!) och en buffé av chips och godis – mina vänner känner mig så väl!!!!! Literally allt jag nånsin behövde fanns.

Sen åkte vi vidare till K Karaoke och looooord knows I love me some karaoke!! Pinsamt mycket. Här finns också mycket filmmaterial, inget av det särskilt smickrande som ni kanske förstår hahahaha. Jag har fortfarande ingen röst?? Härifrån får ni tyvärr inte se några bilder………………

Och när jag trodde att vi var klara så var vi inte alls det!! Vi hade tydligen ett stopp kvar. Vi åkte till klubben Backdoor och faaaan hörrni. Jag var egentligen wayyyy gone vid detta laget men fan vad Backdoor är kul!! Vi hade bord och mitt när vi står och röjer så ser jag världens snyggaste man komma mot mig!? MIN MAN!! Eller snart lololol. Mina vänner hade fixat så han skulle joina oss vid slutet av kvällen!! Nä men då bara smällde jag av. Hur töntigt det än låter var det nästan som höjdpunkten?! Jag hade liksom SÅÅ kul under hela dagen men nästan hela tiden slog det mig att ingenting är liksom LIKA hundra procentigt maxad kul som det skulle kunna vara om jag inte får dela det med honom. För så är det ju. Jag vill dela allt med honom för han är min bästa vän. Som jag råkar vara hopplöst, oändligt förälskad i. Mer än nånsin. Jackpot i know, right!!! Så när han kom där på klubben, efter 16h (!?) riktigt hårt festande var det som frälsaren själv klev in, hade jag varit troende? Tänk dig bara att bli överraskad (IGEEN gud) med din allra favoritaste person efter en hel sån här dag. Nää det var för mycket. Ovan bild var precis när han kommit hihi. Att mina bästa vänner känner mig så väl att de visste att detta skulle vara pricken över i:et för mig säger allt!! Är too #blessed faktiskt.

Efter ett tag var jag helt slutkörd så vi begav oss tillbaka till det stora rummet på Downtown Camper och sov i tusen år! Igår och idag har jag varit som en pöl av en person hahahahhaa. Men det var det värt!

TAAAACCCCKKKK till alla mina vänner för världens sjukaste dygn, ni är bäst och jag älskar er <3

2 kommentarer


AnnonsLaddar