Annons
Annons


Min långhelg!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Min Helg blir denna gång en Min Långhelg!!! Tänk om det alltid vore sååååhhhh.

I fredags begav jag mig till min nya grej; lunchbootcamp på Kampsportslabbet! Där kör Fannie röven av oss ett gäng tillsammans i ett Keso Camp. Första gången var jag så himmmmla kaxig men denna gång körde hon så pass slut på mig att jag undrade hur jag ens skulle ta mig tillbaka till kontoret. Ovan bild tog jag kl.11:59 och skickade i vår gruppchatt för att jag var den enda på plats när vi skulle börja kl12 haha!!!! Hetsade lite lagom.

Annons

Jag har varit och gjort håret sista gången innan bröllopet (!!!!!) på älskade Bangerhead (reklamlänk via Apprl) . Jennifer förstår mig så väl och är den enda som vågar ge mig Pamela Anderson-blont hår när det är vad jag (faktiskt) ber om. Frisörer har annars en tendens att göra mig mer askig än vad jag ber om för jag har en teori om att de inte tycker den smörguldiga tonen jag ber om är snyggt, men Jennifer hajar grejen. Just nu kan jag inte vara askig pga jag kommer snart få färg i solen och är jag askig då kommer håret se GRÅTT ut på bröllopet och det går ju ickÉ!! Ovan i bild ser ni dryckesbuffén jag serverades på plats. Älskar Bangerhead!!!

I helgen kidnappades också äntligen karljäveln min till sin svensexa hahahahahah. Ooooojojoj vad jobbigt det är att ljuga?! Alla var ”utklädda” till honom i helsvart och med keps på sig, så sjukt obehagligt. Så vips var man gräsänka i helgen – igen! Fan vad skönt det ska bli att resa bort bara vi två ett bra tag nu alltså.

Samtidigt som Kalle var på svensexy fick jag underhålla mig med annat. Jag var bjuden till Gröna Lunds invigning och vädret passade på att vara toppengött! Jag ÄLSKAR Gröna Lund och alla ridezzz. Sommarjobbade där när jag var cirka 19 år och än idag är det bland det roligaste jag gjort tbh. Jag körde Vilda Musen *born 2 do it* och Katapulten och njöt seriöst hela den sommaren!!

Min älskling i livet, Ida, fyllde också år!!! Vi begav oss till Miss Clara för en tjejbrunch deluxe. Mimosas, pannkakor, pommesbuffé, u name it??? De hade dessutom något som hette Snickerssoppa som jag fortfarande är sinnessjukt nyfiken på men helt enkelt var för mätt för att beställa in där och då. I will be back.

Premiärade nya träningskläder från *gissa* Svea! Det märket var verkligen mitt absoluuuuuta favorit när man gick i cirka högstadiet, var lika kittad från topp till tå då. Sen har de legat lite lågt I guess men det känns skitkul att de är tillbaka lagom till när man snart trettioårskrisar <3

Har testat en ny kroppsserie denna långhelg; Monsun är en svensk, veganskt hemmaspaserie som går helt hem hos mig! Jag älskar ju att bada, kladda, gojsa och jag måste säga att dofterna och konsistenserna hos dessa är magiska. Till skillnad från många kroppsprodukter out there så luktar de här moget, inte så där sött, ibland sliskigt som vissa kan kännas. Nä, här snackar vi mogna dofter som fikon, mint, trä, örter! Väldigt härlig motvikt och ibland precis vad man behöver. Väldigt nöjd med precis alla produkter jag testat hittills, framförallt scrubben (supermild och skön, inte rivig!), body soufflén, ansikts/kudd(!)sprayen, shower foamen 🙂

Hela långhelgen har verkligen gått i matens tecken också! Köpte hem en enorm kasse från Eataly och har levt på italienska delikatesser hela helgen lång. Deras färskpasta och färdig sås till går ju inte ens att jämföra mot vanliga Coops, de är på olika planeter. Köpte även årets första jordgubbar (inte svenska thooo tyvärr) och premiärade med glass och chokladsås hihihi!

Nu avverkar vi de sista jobbdagarna innan jag åker på bröllopsresa också. Ska försöka finna fokus när hjärnan egentligen snurrar i 700 km/h med rätt så andra tankar men men man gör vad man kan!!

Kommentera


AnnonsLaddar