Annons
Annons


Min klänning bärnstensägget


Och så här såg jag ju ut i helgen på Malin & Douglas bröllop! LIDE väl i somrigaste laget va. Så kan det gå när man för en gångs skull är ute i jävligt god tid med sin outfit och samtidigt har en övertro på Sverige och vårt klimat??

Annons

Lyckades nämligen fynda denna på sommarrean hos COS! Det är ju cirka aldrig man går in i en butik och allt man gillar råkar dessutom vara på rea men detta hände alltså mig i somras. Rare like an eclipse!! Fotona gör den inte riktigt rättvisa men färgen skulle jag kalla för BÄRNSTEN. En riktigt rivig tantfärg som jag aldrig burit innan men som jag bara inte kunde släppa – framförallt i kombination med det superlyxiga satintyget. Det var så tjockt och ja helt enkelt kändes sjukt LYXIGT! Perfekt lagomt glansig också, även om den ser rätt matt ut på bilderna. Dessutom ser modellen ut som ett ägg när den ligger ner!! Med små slitsar för ens sketna armar att kika fram hihi.

Kändes dessutom extra belåtet när middagen var rätt lång och måltiderna var flera att bära så pass loose fit ni vet?? Ger så mycket mer utrymme för dessert och vin!! Det kändes bra just då, lite mindre dagen efter om ni förstår. Skulle ändå säga att jag har lyckats hämta mig nu, men det tar ju som bekant lite längre tid nowadays :))

1 kommentar


AnnonsLaddar