Annons
Annons


Min helg: self care, färdkoordination och smoothiestund!


I helgen drog ju faktiskt modeveckan igång och normalt sett försöker jag hålla mig litegranna aktiv där och gå på visningar jag gillar men i år så reggade det inte ens på min radar. Glömde helt bort!! Och ärligt talat var det inte direkt oskönt att ägna mig åt self care istället. Känns som jag prioriterar rätt i livet mer och mer.

Annons

Vi kollar in min helg!

Detta efterlängtade hände: jag blev med nya dj-lurar!! Från Urbanears ”Zinken” till ett par Urbanears ”Zinken”! Hhehe. Nej men de är verkligen toppen så varför byta? Som ni ser hade jag slitit ut mina gamla rejääält.

Nog för att det varit cirka tusen minusgrader ute men hur fint väder har det inte varit i Stockholm!!! Jag passade på att promenera lite i mina nya hoods och bekanta mig.

Jag lagade en enorm portion pasta med olivolja, vitlök, parmesan, salt och peppar och har levt på det hela helgen :)) Allt förutom frukost där jag gjort min sedvanliga enkla smoothies med hallon och blåbär. Bland mina favoritgrejer i nya lägenheten är att sitta vid köksfönstret i morgonsolen, läsa lite bok och varva smoothie och kaffe. Det lilla i livet guys!!!

Som sagt fick vi upp vår bokhylla innan helgen iiihh!!!! Och jag tog mig an den otroligt underhållande gärningen som är att fylla den. Egentligen är planen att ha lite blandade grejer i bokhyllan, lite växter, någon vas osv. Men tills vi fått upp andra hyllor där vi kan sprida ut böckerna så proppade jag in alla här! Och passade på att färgkoordinera dem hehehhehe. Älskar denna bokhylla SÅ!

Och som ni märkt så försöker jag verkligen hålla igång träningen just nu (lol not so special egentligen, det är ju januari såattee). Jag släpade iväg mig till ett pass på Urban Ride igen när andra gick till visningar på modeveckan! Self care som sagt <3 Jag har haft en nackspärr som kommit och gått de senaste veckorna men tror faktiskt jag fick bot på den idag. Self care lönar sig alltid!

Kommentera


AnnonsLaddar