Annons
Annons


Min helg i icke-bilder


Right about now brukar jag kunna ha ett mysigt och skoj inlägg om MIN HELG! Ja hörrni. En lever ju för helgerna numera. Men en helg där jag en och en halv dag tidigare landat från NYC där jag varit på jobbresa i USA i 10 dagar blir inte riktigt en vanlig helg??

Annons

Jag har alltså inte lämnat hemmets trygga vrår under mer än nån timma för att intaga föda. Denna ser ni ovan!! En kingligt go ravioli på vår kvartersrestu Café Nizza. Utöver det har jag ätit varma mackor till frukost, lunch och middag hela helgen inkl fredag som var halvdag. Hhahahahha ja som ni hör kanske mitt näringsintag inte är på tippetytopp just nu?

Jag har tvättat, packat upp, donat, ansiktsmaskat, kollat filmer, serier och sovit såååå hiiiiimla myckeeeeeet. Med tanke på att jag lyckades sova prick noll på hemflyget så hade jag nog en hel del sömn att ta igen!! Den här helgen var nog med andra ord precis vad jag behövde – trots att det resulterade i nästintill obefintligt innehåll till le blögg.

PS jag la till en selfie som jag tog i LA istället som en bonus!! Dagens verklighet is not as qt……………………………

Kommentera


AnnonsLaddar