Annons
Annons


Min födelsedagshelg i Sevilla!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

HELLOJ!

Jag hann inte kika in här innan helgen men det var nämligen så att jag skulle till Sevilla över helgen! Sen gick allt så himla fort och väl där var man så frånkopplad ni vet men… Vi var faktiskt där och firade min födelsedag!! Jag fyllde år igår. I vanliga fall är jag en Birthday Month kinda gal, laddar inför mitt firande i VECKOR. Men i år har jag verkligen heeeelt glömt bort att jag ens fyller då jag haft så fullt med annat, bröllop osv u know. Känns inte prio eller i närheten av lika kul ens?! Fyllde liksom 29, sånt mellanår och ett bröllop känns liksom LITE mer kul.

Annons

Vi hade i alla fall planerat in den här weekenden sen ett tag tillbaka, även om jag knappt hunnit tänka på den. Men SÅ bra det blev! Sevilla får verkligen toppoäng!! Det var en snabbhelg, men jag tänkte ge mina bästa tips lide snabbt.

Vi bodde på Hotel Ateneo i gamla stan som var sjukt fint och kufig! Kan varmt rekommendera.

  

Vi promenerade runt i Real Alcazar! Otroooooligt vacker gammal borg/slott/park, som verkligen var helt häpnadsväckande och galet mycket större än vad vi anat. Vi gick runt där i timmar och njöt av 25 (!) grader!!

Bar skinnjacka från & Other Stories, munkjacka från Weekday, t-shirt från Samsoe & Samsoe, kjol från & Other Stories, skor från Adidas, väska från Loewe, solglasögon från Céline.

Lunch åt vi på Sevillas äldsta restaurang som grundades 1670 (!!), El Rinconcillo. Hektiskt, stökigt, autentiskt, enkelt och gott!!

Vi gick runt på Plaza Espana som också var helt galet vacker?! Hela stan är verkligen bonkers fin, perfekt romantisk dejtstad för den är ändå rätt livad!

Kvällen avslutades på Espacio Eslava! Väldigt upscale restu jämfört med alla andra ställen vi spanat in, nästan så där att man knappt förstod vad man beställde men det var gott afffff. Ovan var typ en friterad alg-cigarr och en kaka med ägg och tryffel?? Men det var EXTREMT gott är allt jag vet.

Och hur sjukt billig är denna stad?! Att äta på ovan upscale restu, Michelinstyle verkligen, trerätters, bubbel osv osv blev knappt 900 kr……………. Och då var det som sagt ett finställe, lunchstället, fiken och barerna var ju extremt billiga! Så värt.

Skulle kanske inte åka till Sevilla med festsugna tjejkompisar men som sagt perfekt resmål med din respektive eller kanske en weekend med föräldrarna?? Det är liksom inte pensionärsmode, utan som sagt rätt livat, men finns ändå massa fint och mysigt att se och göra. Och det är min bedömning efter typ 30 timmar bara!!

Hade i alla fall en MAGISK födelsedag och det var skönt att komma bort lite från allt snurrigt här hemma. Blev behandlad som en 29-årig prinsessa :)) Nu är det nedräkning till 30!! Är faktiskt peppad och lugn, bring it on life. Mitt 30-års-år kommer bli det bästa nånsin!!

Kommentera


AnnonsLaddar