Annons
Annons


Mid day fräschör!


Denna veckan håller alla PR-kontor i pressdagar och jag brukar titta förbi de jag hinner, väljer ut mina favoriter och plockar russinen ur kakan helt enkelt. Häromdaga, när mitt post-möhippe-mående fortfarande ické var på topp så stannade jag bland annat förbi utmärkta Presskontakterna!

Annons

……….. och vaaad möttes jag av där om inte en livs levande (ehm) ansiktsbehandlingsstation!! Och inte nog med det, dessutom var det inga mindre än mitt all time favoritmärke inom hudvård Exuviance som höll i det. Tröttheten som var mitt ansikte bara vrålade rätt ut i glädje och jag la mig förnöjt ner på bänken för att baddas och bäddas.

Jag fick en ögonmask och deras guldmask som finns på salong (obs ett namn, den är inte guld!) i ansiktet. Och efteråt, på nedersta bilden, så kände jag mig som om mitt ansikte hade tagit en stark minttablett. SHWOPPP helt återfuktad, tajtad och fräsch af. Behandlingen gjorde jag på lunchen och jag känner nu att: varför passar jag inte på att göra såna här grejer oftare på lunchen?! Kanske inte just ansiktsbehandlingar varenda gång lol men ett litet unn här och där för när man kommer tillbaka till kontoret är före- och efterkänslan sååå påtaglig!!

Ni vet hur mycket jag tjatat om Exuviance genom åren, men vill ändå lyfta min ABSOLUTA favoritprodukt från dem som syns på mittersta bilden! Om man bara ska använda en produkt från dem så är det denna. Givetvis är den Älskade Burken; SkinRinse Bionic Tonic Pads! Rengörande, peelande och återfuktande – allt i ett. Så pass uppfriskande att jag knappt känner att jag vaknar ordentligt utan att använda dem varje morgon!! Ett proffstips är dessutom att jag klipper itu dem och använder endast en halv pad per gång, så räcker de dubbelt så länge ;))

Kommentera


AnnonsLaddar