Annons
Annons


Metal head


Annons

Två nya tillskott i lil(enorma)necessären kommer från ett av mina favoritmärken Anastasia Beverly Hills!! Och bägge två är magiskt metalliska <3 Har på mig bägge på ovan selfie, om än highlightern är lite dold av håret……

  • Läppglans i färgen St Tropez är en redigt go lilarosa färg med metallicglans! Var nästan lite skeptisk till att färgen skulle funka på mitt bleka feys men TÄNK att det blev precis tvärtom. Den lilarosa färgen satt så satans fint. Dessutom känns metallicskimret som en festlig mottrend till alla matta läppar man haft under en lång tid nu.
  • Som ni vet så ääälskar jag highlighters och har testat MÅNGA. Amrezy Highlighter är en mjuk guldskimrande sådan med fantastiska vågor tryckta i pudret <3 <3 <3 Perfekt guldig nyans även för en blekis då jag tycker att många har en tendens att vara för gula för åtminstone mig. Jag älskar ju Anastasias paletter med flera highlighters men denna är ju en färg och med det i ett mindre format, därmed lättare och konka med sig än de stora paletterna!!

Ser fram emot att metalla loss ännu mer nu när man snart får lite färg dessutom iiihhhh! Final countdown y’all!!

Kommentera


AnnonsLaddar