Annons
Annons


Mer Glossier till svenska folket!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Igår var ingen vanlig dag för igår lanserade Glossier deras shipping till SVERIGE!!! Halleluuuuuu.

Det firades genom en båtfärd ut till skärgården ihop med märket, där vi grillade, drack rosé och dansade till Beyoncé (ofc). Tidigare på dagen fick jag ett supergeneröst paket till mitt kontor med flera produkter, många som jag inte testat tidigare så förbered er för infarten till Review Highway.

Annons

Av ovan har jag tidigare testat Boy Brow, som jag är mucho nöjd med, samt Cloud Paint i ”Puff” som jag ÄLSKAR. Nu fick jag fler färger av det flytande rouget och jag lär varva en om dagen tror jag?? Recension City kommer som sagt.

Jag sällade ut med min kingliga kollega Frida från Stories, vi sitter numera tillsammans och har så kul så kul om dagarna. Här är hon vid the pink pouch table och lever sitt allra bästa liv skulle jag vilja säga!!

Så här såg det ut när vi anlände till Tynningö och det var ju inte direkt mardrömsfult if u know what i’m saying.

Yours trulé i gammal klänning från Asos, trenchcoat från & Other Stories (reklamlänk via Apprl) , slutsålda 🙁 skor från & Other Stories och väska från Chêne. Samt ett trusté glas of rosé från D’é Skainiminmun.

Sarah från Glossier och Babba välkomnade oss till den urtjusiga gården och även de så satans tjusiga iklädda Stine Goya!! <3

De är inte direkt sopiga på detaljer, girlsen på Glossier??? Deras gosiga citat på speglarna, blommig bardisk, rosa prinsesstårtor – ja, ska det va så ska det VA. Och så otroooligt underbart sällskap dessutom, och det är ju fan det allra viktigaste. Umgicks hela kvällen med flera jag aldrig träffat innan och varenda en var fantastisk, sånt gör ju en SÅ glad fan.

Tuuusen tack till Glossier och Babba för en magisk kväll och GRATTIS SVERIGE, mer Glossier till svenska folket <3

Kommentera


AnnonsLaddar