Annons
Annons


Manchester är mer än en stad


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Innehåller annonslänkar

Manchester hörrni!! Känns så jävla aktuellt. Var på öppningen av nya märket The Cords butik och fick välja ett plagg och jag tog med mig ett par klassiska bralljävlar. En vid flaremodell som heter Lea som är precis hur fin som helst! JÄTTElånga i storleken otippat nog, men helt otroligt sköna.

Annons

Blir fan så jävla sugen på att bara ha typ en helt set i manchester?? Hittar faktiskt inte materialet hos så många butiker annat än hos Cords faktiskt, har letat som fan ändå.

Men här tänkte jag tipsa om det lilla om än coola manchester som jag hittat!

Man kan alltid lita på Monki. Dom har t o m ett SET! Dock endast i denna rosa nyans, jag skulle vilja kunna välja bland 42 stycken men man får inte alltid som man vill har jag upptäckt. Jacka HÄR (reklamlänk via Apprl) och byxa HÄR (reklamlänk via Apprl) .

Ett till rosa set! Eller är detta rosa hmmm?? Gränsar mot lila jaja. En oversize variant i alla fall! Från Native Youth, jacka HÄR (reklamlänk via Apprl) och byxa HÄR (reklamlänk via Apprl) .

& Other Stories (reklamlänk via Apprl) drar sitt strå till stacken med ett par baggy braller, höga i midjan med en god ring i bältet! Hur härliga som helst, även utan matchande överdel.

Och från H&M hittade jag dessa enkla i vinrött! En helt perfekt modell faktiskt, lagom höga i midjan och en riktigt god höstfärg.

Tycker allt att fler kan haka på detta feta material, mer manchester till folket!

Kommentera


AnnonsLaddar