Annons
Annons


Lugn och ro i kaoset


Fy fan i hela helvete hörrni!! Det finns dem som älskar att flytta med jag är inte en av dem. Det där som tagit all min tid och energi i flera veckor – och än är det så klart inte över. Det är ju typ nu det börjar?? Möbler och skit ska köpas, det ska INREDAS. Jag är ju en av få i Sverige som verkar hata inredning känns det som. Fan vad alla brinner för det?! Själv vill jag bara……………. ha en riktigt skön soffa och säng. Är väldigt praktiskt lagd när det gäller sånt där tbh. Eller JO okej jag vill ha en walk in closet mhehehhheh. Tur att jag tänkte skaffa mig det nu också då! Sen är jag nog nöjd.

Annons

För numera har jag ett badkar!!!!!!! Min största kallelse i livet. Det är min allra största hobby efter att sova! Men jag har inte haft ett karjävel på över tio år, dvs sen jag flyttade hemifrån, fram tills nu. Därför var det första jag gjorde när flyttlasset var över att jag KASTADE mig i badet. Can I live?? Bara i och med detta så känns mitt liv helt komplett.

Vi inledde första kvällen i nya trakterna med våra besties som numera blir någorlunda grannar på vårt nya kvartershak! Vi har flyttat ut från stan och jag kunde faktiskt inte vara mer nöjd, vi har velat detta så länge. Har varit så otroligt KLAR med city ett bra tag. Som att vara på ett jobb man hatar och man kräks på precis allt som dyker upp ni vet?! Så har det känts. Nu ser jag fram emot lugn och ro, naturnära och framförallt BAD.

Ni får följa med när jag har mer att visa upp, just nu är allt upp och ner som ni kanske förstår <3

4 kommentarer


AnnonsLaddar