Annons
Annons


Long lasting face


Som ni minns fick jag nyligen en sminksession hos MAC Cosmetics i Biblioteksstan! Sen dess har jag testat loss bland produkterna jag fick med mig därifrån och har hittat en ny superduperkombo till vardags.

  • Prep + Prime Skin. Jag har ärligt talat aldrig använt primer till vardags!! Endast som fest-add-on. Men PLÖTSLIGT har jag insett att herreguuud det är ju detta som får sminket att sätta sig som en smäck!! Eftersom jag kör så sjukt många lager hudvård om morgnarna *heheh* så händer det att min färgade dagkräm/BB-cream/CC-cream eller vad jag använder för tillfället kan smula eller korva sig lite med alla produkter där under… Dvs det fäster inte alltid helt hundra. Men när jag kör med MAC-primern emellan så blir det noll smul eller korvning och min bas sitter som STEN genom en hel dag inklusive träning efter jobb!!! Jag har alltså påbörjat ett nytt kapitel i mitt vardags-bas-liv. Thank uuuuuu
  • Waterweight SPF 30 Foundation. För det mesta brukar jag använda mig av exempelvis BB cream till vardags då jag inte vill ha så täckande produkt eller vill inte att den ska kännas av så mycket helt enkelt. Men denna!! Är så lätt!! Och lagom täckande för min smak. Den kallas uppenbarligen inte ”waterweight” för inget, om ni förstår. Att det dessutom är SPF 30 i den är bara för perfekt <3 <3 <3 mvh minst SPF 30 året runt. Denna parad med sin partner ovan sitter som sagt som en smäckeroo hela dagen!!
  • Prep + Prime Fix +. Det här är en välkänd spray som jag känner mig sist i hela Sverige med att upptäcka?? Hört sååå mycket om den och äntligen har även jag prövat den – och självklart har jag också trillat dit i kärleksträsket. Jag använder den allra sist i min sminkrutin och avslutar hela alltet med att spraya detta ovanpå mitt färdigkletade anlete! Det är en multiprodukt men en av huvudsyftena är som setting spray, dvs spray som ”fäster” sminket så att det ska hålla ännu längre. En av mina favoriteffekter med sprayen är att den ger en perfeeekt dewy lewk att avsluta med? När mattande puder kan skapa en kakig effekt så använder man detta och så blir det genast ett mer naturligt glow!!

Inte för att jag är något fullblodsproffs men man tycker ju sig ändå vara en beauty junkie – ändå lär mig sig ständigt nya grejer va!? Så himla kul och utvecklande. Sen är det kul att kladda och gojsa i fejset också, det vet alla.

Annons

PS. jag SKA visa produkten på ma face men tyvärr är jag århundradets PMS-monster just nu så det blir icKE idag!!!

1 kommentar


AnnonsLaddar