Annons
Annons


Listan om inten


Fann denna lista om inten hos golliga Linn! Så den snor jag och så kör vi va.

Jag äter inte
Persilja. Det är det absoluuuuuuut äckligaste jag vet. Jag literally DRAR den skiten ur min mun om jag råkar få nån jävla kvist i’n. Som ett barn som spottar ut något äckligt, men just med persilja är jag tyvärr helt gränslös. Undviker det som pesten!! Jag brukar t o m dra en Carrie Bradshaw och säga att jag är allergisk mot det när jag äter ute just för att försäkra mig om att absolut inte få någon som helst bajsilja i min mat :))

Annons

Jag läser inte
Deckare! Det närmsta jag kommit är kanske Gone Girl. För övrigt vägrar jag se den filmen?? Har hört av de som läst och sett att den inte alls är som boken och boken är ju BOMBBB. Jag och min kompis har ett eget litet personlighetstest: hur långt in i boken är du team Amy? Rätt svar (enligt oss) är GENOM HELA! Och tydligen känner man inte alls så i filmen buuu vägrar ta nån killes parti för att de gjort om storyn för att vara mer manstillvänd. Issa NOPE! Ja nu derailade jag lite, men det är mina two cents om Gone Girls iaf!!

Jag dricker inte
Tequila. Eller I do men………………….. bara i ytterst svaga ögonblick. Som när någon vill bjuda mig på det :(( Eller gud mjölk!!! Inte druckit mjölk på tio år säkert?? Hahhaha förutom när det är Oboy i, då dricker jag det varje helg.

Jag utmanar inte
Här svarar jag fan samma som Linn: ödet!!! Jag brukar kalla mig själv en anti-kicksökare tbh. Allt med onödiga risker involverade håller jag mig långt borta från. Like WHY skulle jag hoppa bungy jump eller köra bil för fort när det finns så ge-ROVA konsekvenser?? Kan inte för mitt liv förstå vad folk håller på med. När risken liksom är svinstor att man blir påkörd bara man går en promenad eller klappar ihop av nån annan jävla skitsjukdom rätt vad det är – varför utmana ödet med ännu fler onödiga risker?! Vet att jag låter sjukt tråkig säkert men tror knappt det finns någon kicksökande cell i min kropp. Jag vill bara ha d gött, ta en öl, ta ett bad, umgås med dem jag älskar och skratta och pussas. Men sån är jag!!

Jag går aldrig runt i
Man ska aldrig säga aldrig vad gäller fashiON men jag har ändå hävdat hela mitt liv att i wouldn’t be caught dead i haremsbyxor och det står jag fan fast vid. En princip jag haft i snart 30 år ändå??

Jag följer inte
Så många homogena konton på Insta som en brukade förut. Vid första anblick är ju precis alla vita och smala och frankly så tråkar det inte bara ut mig men det är direkt skadligt för ens välmående i för stora doser. Jag jobbar aktivt på att ha ett varierat flöde nowadays och jag känner mig tusen gånger mer inspirerad än av ett ”perfekt” och ibland ångestframkallande homogent flöde. Framförallt när man jobbar med mode och måste hålla koll på the biz (som tyvärr nästan alltid är just vitt och smalt) är det viktigt att stay grounded och ta in verkligheten med skönhet i alla dess färger och former!

Jag åker inte
Skidor. När jag väl befunnit mig i situationer som kan innehålla den aktiviteten har liksom alltid annat lockat mer?? Tex jacuzzi eller öl framför någon brasa. Se tidigare nämnda punkt om att utmana ödet!!!! Jag är team njut.

Jag skrattar inte åt
PRANKS. Min allra sämsta form av humor i hela världen. Blir rent ut provocerad av pranks? Att lura folk är inte humor om du frågar mig, det är oftast bara taskigt och TRÅKIGT. Like kom du inte på något bättre??? Lura folk kan BARN göra?? För mig är det så låg nivå av humor att jag stänger av eller byter kanal/klipp/whatever inom tio goda röda så fort pranks dyker upp. Tycker generellt inte jag är snobbig men call me humorsnobb om det är så men jag föredrar någon sorts CLASS på min humor, tack. Förutom kiss- och bajshumor ofc!!! /snobbigt barn

Och så går jag inte på
Ehmm jo precis allt?? Är tyvärr extremt lättlurad och det är känt i mina kretsar att jag alltid går på även de enklaste skämt på självaste första april t o m. Försöker alltid jobba på den sidan av mig, samtidigt säger det väl något om min *tro på människan* lol.

6 kommentarer


AnnonsLaddar