Annons
Annons


Lately, baby


Mina senaste snapshots ur telefonen!

Kalle fyllde åååår! Vi fyller supertätt ihop så vi brukar fira gemensamt, men nu blev ju mitt firande i Sevilla så dags att fira göbben för sig <3 Storfirandet blev på Tako som jag redan berättat om, men på själva bdayn gick vi runt hörnet till vårt kvartershak Ai Ramen! Han drack sin bästa japanska läsk med lycheesmak ahhahaha så gullig. Hur är det möjligt att han åldras men aldrig i ansiktet btw??

Annons

Har fått hem fantastiska produkter att prova:
– Nya märket Urban Gloss har lanserat en hel serie som jag ser jättemycket fram emot att testa!! Ser mest fram emot serumet och masken då jag är en superjunkie av främst dessa produkter heheh.
– Redken har släppt en ny serie, ”Micellar Clean Maniac”! Jag kan ju knappt leva utan micellärt vatten for ma fejs så ska bli riktigt spännande att se hur dessa micellära produkterna funkar i håret?!
– Luktagottkingarna på Rituals skickade hem ett julkit till mig <3 Serien är en av mina favoriter och doftar magyc. Tack bbs!!

Jag brunchade inte en men TVÅ gånger i helgen! Men fotade bara av en?? Som en riktigt usel blöger jaja. I lördags på Bardot, avbildat ovan. Did someone say tryffelpommes?? Halloooooj. I söndags åt vi på Wienercaféet!! What better way att bränna av lönen direkt amirite.

Sen briljerade jag genom att RYCKA UT VÅRT INTERNET UR VÄGGEN. Don’t even ask………………………………. Det är bara en sån där grej som inte ens händer?? Fanns liksom inget när jag googlade om detta, vad man ska göra eller vart man ska vända sig. För uppenbarligen har detta aldrig hänt nån annan ever!! Bara detta rickspucko. Obs att det var en olycka men det hoppas jag att man förstår. Tyvärr verkar det dröja längre än jag anat att få detta lagat looool så nu surfar jag loss från mobildatan tills dess. Så kan det klant-gå!!

Idag fortsatte jag på lite mysigare spår! Testade nya konceptet It’s Pleat, som ligger i H&M Homes gamla lokal på Drottninggatan. De beskriver sig själva som ”healthy-ish” vilket jag tyckte stämde perfekt! Finns verkligen perfekt healthy bas av sallader och mackor, sen kan man köpa till proteiner och röror vid sidan av. Dessutom gör de massa färska juicer, smoothies och har också (unhealthy) bakverk som också var YUMMERS. Ett extra plus för sjukt bra priser?! Man har så skev bild av matpriser i Stockholm, men det här var riktigt affordable.

Jag har basically slutat lyssna på poddar sen ett tag, har bara känt mig mätt. Har gått över till ljudböcker och älskar det! Just nu lyssnar jag på Anna Faris debutbok, ”Unqualified” och det är så mysigt för hennes podd är en av de få jag ändå lyssnar på from time to time! Den heter f.ö samma sak. Faaan vad jag älskar Anna!! Inte lyssnat klart på boken än men älskar redan det jag hört så klart. Hon är så sjukt rolig, smart och cool. Inte direkt ostarkt heller att hennes numera ex-make <3 Chris Pratt <3 har skrivit förordet och det typ precis när de separerade…………… Fällde en liden tår först, men sen var det dags för hjärtliga skratt igen till tonerna av Annas pipa!!

Kommentera


AnnonsLaddar