Annons
Annons


Kräftskiva, ösregn och hemmagjorda biskvier


Inte de skarpaste bilderna från min helg men de kommer från hjärtat och är packade med kärlek!! Vi var i Dalarna på min bestie Johns landställe och passade på att ha kräftskiva dessutom! Bara årets bästa mun-händelse.

Annons

Han och hans tjej Isabel hade varit där ute i över en vecka och det var pangväder och bad varje dag – fram tills att vi kom! Då ÖSREGNADE det precis hela helgen. Söndag runt lunch var det uppehåll och då passade i alla fall jag på att bada, även om de andra tokstollarna gjorde det i regnet också (ni ser de små prickarna i vattnet på bilden av utsikten?!). I övrigt har vi ätit oss proppmätta mest hela tiden, utöver kräftorna så var det pajer, marängsviss och hemmagjorda biskvier (!! mitt godaste bakverk). Vi testade på att köra charader men det var tydligen alldeles för komplicerat då alla hade olika regler + att NÅGON är lite för tävlingsinriktad för att sånt ska bli kul………………………………. Nej, det kanske är bättre att hålla sig till beprövade aktiviteter så som snapsvisor och late night discodans??

Är såååå uppfylld av kärlek efter denna myshelg med min egen ihopsnickrade lilla extrafamilj! Brännan fick sig en törn, men det får väl gå ;)) <3

1 kommentar


AnnonsLaddar