Annons
Annons


Kräftskiva och pre-pizza


I veckan hölls Tennstopets årliga kräftskiva!! Vi har varit ett stort jävla gäng som går på deras kräftis i massa år och det är alltid pangkul. SÅ goda kräftor och tillbehör!! Dessutom snaps och hela fadderullan och eftersom detta var en vardag tog jag det väldigt lugnt. MEN pga att jag numera är sjutusen år gammal var jag ändå pruppbakis dagen efter trots att jag var i säng kl22!!!! This is my life now.

Annons

Men en sak jag lärt mig under dessa sjutusen år vid liv är i alla fall att no matter hur goth det är med kräftskiva (nr1 gott!!) måste man fan pre-äta för att inte gå under. Åtminstone om man är jag och Ida då vi är två hungriga bruttor! Så vi grundade med Brillos tryffelpizza först. Fick nyligen höra att vi har samma smak som gamla gubbar och JAPP det stämmer faktiskt prick.

Hittills har jag avverkat två kräftisar i år. Hoppas jag hinner med en till innan säsongen är över!!

1 kommentar


AnnonsLaddar