Annons
Annons


Koreanska pannkakor, amerikanska pannkakor och allt däremellan under en helg


Let’s talk about helg baby! Ändå mest bara mys och gos och good times.

Ställe jag gått på i tio år och ätit samma sak utan att nånsin i närhet av att tröttna: East! Prick allt är gott och nice där faktiskt.

Annons

Fika på Tösses är pretty much same as above?? Allt är gott, jämt. Finns inte alltför många årtiondepålitliga kinda places men ibland lyckas man pricka in dem alle.

En ny frukosttradition om helgerna har blivit på Robin Delselius Bageri här på söder. Antingen köper vi hem bröd därifrån eller så äter vi på plats, tex har de dessa uuuurgoda amerikanska pannkakorna!

Kom hem till detta godisbud från Cloetta också!!!!! Mitt lif har icke varit densamme sen jag slutade jobba med godis ska ni veta, då sprutade det ju ur varje hål (??). Nu lever jag lite mer ”normalt” och det är ju visserligen på gott (!) och ont. Men jag ska inte ljuga och säga att jag blev annat än asaglá över detta paket hem!!

 

I lördags vankades det inflyttningsfest! Inte för oss dårå. Men i got my game face on och sminkade över tröttman och bara körde på! Det skadar ju inte att jag hade nygjorda bryn courtesy of Felicia på Benefit Brow Bar, gör cirka 50% av mitt fejs tbh?? Äntligen orkat börja lattja med eyeliner igen dessutom så det känns extra kul bara det.

Men SÅÅÅ var helgen slut tyvärr och det gick på ungefär en blinkning :(( Då vet man iofs att man haft en bra helg!! Bara att ta nya tag och ladda om.

4 kommentarer


AnnonsLaddar