Annons
Annons


Konfetti, solpremiär och svimfärdigheter


Vanligtvis är gräsishelgerna inte mina favoriter, aka techno wife life, men denna har faktiskt varit tippetopp ändå!

Städade runt här hemma och gick djupt in på bokhyllan med dammvippan. Plötsligt sprutar det ut kvarblivet konfetti från min möhippa när jag dammar loss och det faller över mig. Allt detta till tonerna av Avicii som jag spelade i bakgrunden…. Fan hörrni det var ett sånt sjukt creepy och sorgligt ögonblick?? Truth be told så började jag störtböla. Kollade även dokumentären om honom (finns på SVT Play) kvällen innan och blev så otroligt illa berörd. Oavsett vad som hände med honom så är det tragiskt och säger mycket om en bransch och om manlighet i samhället idag, att hans problem inte togs på allvar av någon </3

Annons

Jag upptäckte först igår (??!) att jag har en balkong med sol och i lä heeeela förmiddagarna långa!!!! Eller jag har ju *vetat* men eftersom värmen inte hälsat på förrän nu så har jag liksom inte så att säga aktiverat min balle. Kom på det 30 minuter innan jag behövde sticka hemifrån så jag pressade på – givetvis fortfarande iförd goda SPF 50!!

Jag har brunchat utomhus både lördag och söndag!!!!! En jävla dröm har besannats. I lördags klämde jag och Parisa ihop oss på Riche för varsin utsökt Eggs Royal, en gammal favorit som jag aldrig tröttnar på. Och i söndags var det hela tjejligan på Strandvägen 1! Vi börjar bli riktigt rejält resfebriga inför mitt bröllop nu hahahahah herregud vad det smids planer, eller snarare försöker synka allas planer?! Iiiiiihhh!! <3

Och you betcha!! Äntligen hann jag med träning också. Har tagit det riktigt lugnt i två veckor, först efter möhippan när jag var bakis i en vecka (…………….) och sen i förra veckan var som sagt i London men nu känner jag mig back on track. Jag rivstartade efter vilan med ett barrepass på Becore, vilket nog är det absoluuuut jobbigaste men roligaste jag vet! Tog ut mig alldeles för hårt för tidigt *har inga spärrar* så mot slutet av passet var jag som en skugga av mig själv, ett skakade asplöv som försökte apa balettrörelser riktigt klent……………………………… Är ni också så med träning?? Om en instruktör säger att jag ska göra något så GÖR JAG DET tills jag går in i kaklet, slutar ofta med att jag nära inpå svimmar eller spyr hahahahaha drillad av danstävlingar som barn much???

Nu är det mindre än två veckor (!!!!) till att vi åker mot USA på bröllopsresan waaaaahhhhhhh final countdown y’all!

2 kommentarer


AnnonsLaddar