Annons
Annons


Knäck, glimmer och familjemyset deluxe!


Hoppas ni hade en queenglig julafton hjärtys!!!! Jag har det som sagt mys deluxe här hemma i Örebro med mamma och pappa. Väldigt lowkey och soft, men inte mindre julstämning för det!

Jag hade på mig min nya kavaj och byxa i silverskimmer från Daisy Grace. Ni vet det där om att julen är en skatas bästa högtid?? Damn straight. Det är något med mig och kavajer tho. Jag ÄLSKAR det men varför känner jag mig alltid som en nyhetsuppläsare?! Kanske bara en vanesak men känner mig lite utklädd även om jag tycker precis alla andra är så jävla heta i det. Men detta set helt i skimmertyg är inte att leka med!! Perfekt nyårsoutfit men vem fan kunde hålla sig tills dess right?

Annons

I vår familj tar vi alltid in granen dagen innan julafton och klär den tillsammans på själva dopparedan. Nu verkar det så vanligt att man tar in den jättetidigt? Har hört om flera fall där granen har hunnit dö innan julafton :(( Generellt är jag inte så att det är jätteviktigt med traditioner till höger och vänster men det där med julgranen gillar jag, för det vore ju himla trist att behöva slänga fanskapet innan jul ens varit. Mer för att jag är praktiskt lagd kanske?? Men då kanske man bara skaffar en till! Jaja det där med traditioner är lite som man vill tycker jag som sagt.

Kommentera


AnnonsLaddar