Annons
Annons


Keep shining


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Idag på jobbet fick jag höra från fyra personer, oberoende av varandra, som berömde mig för mitt hår och undrat om jag nyss kommit från frisören. Well!! Jag var hos frippan imorse men inte på ett vanligt klipp- och färgbesök utan gjorde faktiskt en Olaplexbehandling.

Annons

Min frisör har alltid i Olaplex när hon bleker mitt hår men jag har fått lära mig att vad som händer då är att den räddar bara upp håret från att bli så där slitet som det skulle bli utan det. Eftersom blekning kan vara så starkt kan Olaplexen inte tillföra mer fukt eller styrka liksom UTÖVER att bara förskona det från det värsta. Men om man går och gör en renodlad behandling så får man all boost som den egentligen har att ge!! SIGN ME TF UP vrålade jag i frisörens ansikte.

Under en tvätt hade frisören i deras nr 1 och borstade ut det genom håret för att sen lägga till nr 2 (som båda bara finns på salong!) och gojsade in det. Så ligger man med den härliga inpackningen ba. Höll på att somna i den sköna stolen då det var på morgonkvisten, sjukt farligt det där + skalpmassage ojojoj. Nr 3 (reklamlänk via Apprl) är deras hemmabehandling som man också kan använda som ett tillskott någon gång i veckan, men den är ju lite svagare än 1 & 2 eftersom vi inte får ha nåt kul här i världen!! ;))) Behandlingen känns i alla fall som ett supertillskott man kan göra när man känner sig så där paniksliten eller som en bra present att ge bort då man sällan kommer ihåg att unna sig sånt därnt. Jag gick till Pipersgatan 30 men behandlingen finns på massvis med salonger!

2 kommentarer


AnnonsLaddar