Annons
Annons


Kaxig igår, krasslig idag


Bevittna Trötthetens Moder! Det var igår när jag var som allra kaxigast i livet och sa till kollegor, vänner, Kalle: vet ni vad, jag har fan knappt varit sjuk på ETT ÅR?? Undra om det är för att jag ägnar mig så godt åt Self Care nuförtin, tränar bra och har mig.

Annons

Sagt och gjort – idag vaknar jag självklart med halsont!!!! It’s like clockwork, man. Superjixa så där, då får man väl skylla sig själv? Igår när jag kom hem hoppade jag i badet, per use, och sen direkt i säng supertidigt. Fattade inte varför jag var så trött men när jag vaknade idag insåg jag snabbt varför ;)) Så nu har jag ställt in alla planer och ska bara vila i horisontalläge hela kvällen istället. För detta får inte bryta ut!! Vi har middagsbjudning hos oss på lördag så det gäller att vila ut detta ordentligt nu.

PUSS O KRAM nu ska jag dricka en kopp te och äta glass!!!

Kommentera


AnnonsLaddar