Annons
Annons


Karaoke mitt i veckan!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

  

River Island bjöd in till karaokeparty igår! En mitt i veckan-brakfest och jag är ju inte den som är den – men jag är samtidigt Den Som Är Den pga old af och t o m lite sliten sen kvällen innan?? Zzzzz hatar att erkänna det men vem är jag att ljuga.

Annons

Det bjöds på god mat och tjusiga settings med pepp inför partytider teeeex nyår!! Jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska hitta på då men best believe att jag är peppad på glitter åtminstone. Och det är ju ett steg på vägen! Efter maten var det dans och karaoketime framför en storskärm, något jag tyvärr inte var särskilt fit for fight till igår men som jag hoppas kunna ta vidare snart igen.

Eftersom all typ av sleep wear är det överlägset bästa som finns så bar jag min pyjamas från Monki! Har den i en svart-vit uppsättning också, men som ni vet att när man älskar nåt är det lika bra att slå på stort. Ihop med mina gigantiska Fenty x Puma Creepers hölls mina gigantiska fötter på plats så fint och skönt <3

Kommentera


AnnonsLaddar