Annons
Annons


Karamellista


Ni minns väl The Dress jag skrev om?? Här är den i den goaste av babyblå nyanser!! Perfekt jävla occassion dress tamejfan. Enkel att klä upp, klä ner, är SUPERsmickrande på kroppen och går att acca (accessoara??) skiten ur. Tyvärr råkade jag riva upp tyget på denna då det gick lide vilt till……………….

Annons

Vi befann oss nämligen i Tallinn för ett bröllop hela helgen!!! Helt brutal timing med tanke på att jag inte ens hunnit packa upp efter mitt eget bröllop, inte hunnit tvätta, har väl KNAPPT kommit över min jetlag osv osv men vad gör man inte *för kärlekens skuuuuull*. Vi tog färjan dit och hem och ja som sagt gick det vilt till. PERFEKT när man redan var sliten beyond repair – något jag är dubbelt upp nu dvs. Dessutom flyttade vi runt inne på kontoret idag så literally ALLT i min tillvaro är lite upp och ner just nu lololol. Allt händer ju alltid samtidigt as we all know and looove.

Förutom The Dress vill jag slå ett slag för denna pärlväska jag köpte inne på Topshop i Los Angeles också!! Den väger ungefär 76 goda kilo UTAN INNEHÅLL men det är det ju värt? Så fin som den är?? Kände mig som en karamell i babyblått och hubbabubbarosa och damnit om det inte var en underbar känsla.

klänning – Topshop, skor – gamla Nelly, väska – Topshop

Kommentera


AnnonsLaddar