Annons
Annons


JUST MARRIED!


WE DID IT HÖRRNI!!!!

Herregud vilken jävla grej. Inte ens hunnit samla mig tillräckligt för att sätta ord på allt än så ett mer utförligt inlägg kommer senare. Ville bara låta er veta att vi lever och är gifta haha!!

Annons

12 maj 2018 var den överlägset bästa dagen i mitt liv hittills. Aldrig nånsin har jag gråtit så mycket av glädje, vrålat mig hes och fått träningsvärk i magen av skratt, känt mig så älskad och fylld av kärlek. Att gifta sig i Las Vegas var heeeeelt perfekt för oss, dagen kunde ha gått bättre och nattens fest var det by far fetaste jag varit med om!!!!

Nu är vi på väg till Hawaii för att påbörja vår ”riktiga” smekmånad – Palm Springs var en pre sådan heheheh.

VILL TACKA ALLA INBLANDADE I VÅR STORA DAG OCH FÖR ALLA LYCKOÖNSKNINGAR SOM HAGLAR IN ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

4 kommentarer


AnnonsLaddar