Annons
Annons


Julklappar till den som har allt!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

NU NI! Tänkte jag tipsa om något som ligger mig varmt om hjärtat pga kan relatera hårT. Nämligen: presenter till någon som har allt!! Jag själv är ju def en sådan och jag vet hur jobbig jag är att köpa till. Detta är mitt sätt att ge tillbaks (?!) för er som har att göra med jobbiga jävlar som jag.

Annons

Sephora har släppt suuupergosiga Xmas Crackers fyllda med gotta! Bara förpackningen gör denna värd typ. Det finns för flera olika varumärken, men just denna var för Marc Jacobs Beauty med ett miniläppstift och mascara! Riktigt CUTE och otippat, går inte heller att hitta någon annanstans då det är exklusivt för just Sephora.

STEAMER! Från att ha gått till att aldrig ha strykt någonting för ett år sen kan ju nu knappt leva utan min steamer numera. Vart var du hela mitt liv <3 <3 Min är en fulare, men dessa från svenska företaget Steamery är sååå drömmiga och nåt de flesta nog inte skulle unna sig.

Självklart tycker jag ju att vi gör himla kingliga gerjer på & Other Stories men en gravt underskattad produktkategori är stationery! Och det är verkligen inget jag tror att många kommer på att köpa till sig själva. En vacker brevpress eller varför inte en extra tjusig sax eller bokmärke? Dessutom finns otroligt fina anteckningsböcker i olika storlekar och mönster (länkar till vänstra och högra). Fint som både inredning och till användning!

Ehhmmm en personlig fave of mine är LuMee-skal!! Aka selfieskal då de har inbyggt selfieljus man kan tända, som en extra boost till dina selfies i dåligt ljus. OBS att man blir riktigt poppis in da club med dessa, på riktigt blir folk som tokiga och vill låna osv osv. De finns numera även med förstärkt ”bakljus” också – när du ska fota annat än dig själv for once ;)) Perfekt för selfieälskaren! Dock att man måste beställa från USA och risk för tull och sånt finnes.

EN FIN HANDDUK /världens äldsta person. Nä men på rikt? Där kan vi snacka unn och något som känns lyrrigt värre! Själv använder jag fortfarande samma gamla gratis-badhanddukar som man fått *på köpet* för man handlat nåt skit på Ica Maxi typ. Denna från Totême är så fin!

Jag har sedan barnsben varit Sveriges Främsta Förespråkare av Mjukiskläder. Men det är inte förrän något år sen som jag uppade mitt game och skaffade mig ett set i KASHMIR. Jag har faktiskt inte varit med om något liknande?? Dessutom får man inte lika dåligt samvete av att skrota omkring i dem precis varenda ledig sekund man har pga ÄR JU LYXKASHMIR?! Denna hoodie och bralla kommer från Soft Goat!

Jag har ju själv nästan slutat lyssna på poddar och gått över helt till ljudböcker, som nämnt är det ovan av Anna Faris som gäller för tillfället (PS hittills är den fem plus kul, smart och TUSEN plus i igenkänning för mig). På Storytel kan man köpa presentkort i julklapp till exempel!

Och sist men inte minst är ett reseset alltid lyxigt värre! Vad sägs om en resetag eller passhållare i läder?? Mmmmmm. Från & Other Stories! Och sen finns det härliga set för produkter också, tex denna från Aesop ser bara så göttig ut. Deras produkter luktar mumma!!

5 kommentarer


AnnonsLaddar