Annons
Annons


Julklapp till pojkvännen som har allt!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Vill ha allt!! MEN ännu viktigare fråga är: vad ger man till en pojkvän som har allt??? Snälla helpppp /Emma

JAJABUBBAS vi har en uppföljning på presenttips till den som har allt –> snubben som har allt! Nog tycker jag ändå att mycket i mitt förra inlägg var unisexy, men vi gör en djupdykning.

Annons

Finns det någon killy som inte älskar BOSE. Nä?? Nu kan vi ju inte dra alla över en kant här men lol………………… I min erfarenhet älskar dem dessa brusreducerande lurar!! Har testat dem och de är sjuka, de funkar verkligen. Personligen gillar jag dock att vara lite mer *in tune with my surroundings* och inte skärma av helt så där men smaken är som baken – ascool.

Ja, kashmir fanns även med på min ”””tjejlista””” men givetvis är det ett material för alla kön man kan tänka sig. Och om din kille är som min, eller vem du nu tänkt köpa till, så skulle han aldrig DRÖMMA om att köpa kashmir till sig själv?? Han trodde typ att det var något fullständigt exotiskt, så pass lyxigt att enbart kungafamiljer tillåts kläs i det eller nåt. Han blev helt PAFF när han fick ovan tröja av mig i bdaypresent nyligen nämligen, så jag talar av erfarenhet ;)) Tröjan är från COS och jag tycker att det är ett av de allra bästa märkena för herrmode around!

Hos Collect & Bottle kan man få göra sin egen parfym! Like, är inte det allas vår hemliga dröm någonstans?? Man kanske bara inte vet om det än? Och förlåt men det är något med ”herrparfymer” som är så jävla… i dono. Men det finns typ inte asmånga goa? Så alla tjejer jag känner har någon sjuk koppling till de få som finns för att blabla neeeej han jag dejtar har samma parfym som mitt ex osv osv osv, det är alltid nå jävla skit. Så NEJ varför inte se till att han gör sin egna jävla parfym istället?? Bilda lite nya doftminnen ihop kanske.

Eller ba bjud på en svinlyrrig middag ihop?? Förra året bjöd jag (eller han?? gud jag minns inte) till Oaxen Krog, ett av de mest tjusiga ställena i Svea Rike I guess. Och även om det aldrig slår en pizza on a Sunday morning (förlåt men) så är det en så sjukt kul upplevelse ihop. Vi åt typ bark??? Hahahhahaha. Och man GÖR ju det! Sen har ni nåt att prata om och fnissa åt i åratal – plus go jävla mat ofc och ascool och lyxig upplevelse pga otrolig service.

Kuriosa om vårt besök på Oaxen Krog: vi hade skiiiitsvårt att äta en rätt, vi kunde liksom inte skära igenom vad det nu var. Varken jag eller Kalle?! Strugglade som fan med knivarna tills en servitör kom fram väldigt diskret och ba: nu ska vi se, tror att ni håller knivarna upp och ner bara…. HAHAHHAHA. These country ass folks förstod sig inte på de fina designknivarna som vi tydligen höll på och försöka skära med åt fel håll!!! Där har ni också sånt som kan hända och då har man yeaarrss of skrattmaterial ihop.

En sån där grej man alltid säger att man ska göra men aldrig gör: fotoalbum!! Nuförtin finns ju dessutom såna där riktigt enkla varianter som pretty much gör jobbet själva om man som jag är sinnessjukt opillig och dessutom lat (what a catch!!). Ovan exempel från Printasquare!

Som en beautylover kan jag inte heller INTE tipsa om beauty som ni kanske förstår. Boka bara in honom på en jävla pedikyr?? Fan alltså, det behöver verkligen varenda karl där ute egentligen. Men men. Läste om nya salongen Will & Louis som öppnat för herrar, med skäggbarbering och liknande. Det är annars ett lyxigt tips!

Och sist men absolut inte minst är en rejäl jävla morgonrock. Att investera i en sådan är KEY!! De håller så sjukt länge dessutom. Att få en från ett göttigt märke som Gant är ju också extra nice, även om det finns massa sköna budgetvarianter.

8 kommentarer


AnnonsLaddar