Annons
Annons


Jew me, Sue me


 

Ikväll ska jag och några till på This Is It!!!!!!!!!!!!!!!!

Okej, jag bryr mig inte SÅ mycket egentligen, men min kille typ dör glädjedöden så då blir jag givetvis glad jag med. Precis som när United vinner (= glad ofta) eller när Djurgården vinner (= glad betydligt mindre ofta). 

Jag är nog lite för ung för MJ känner jag.

Annons

Den enda låten med honom som jag älskar av nostalgiska skäl (och såklart för att låten är svinbra) är ”They Don’t Really Care About Us”. När jag påminner min kille om det dör han suckar-åt-sin-tjej-döden.

EDIT: När min kille såg mig sitta mot väggen så här sa han: ”Hallå? Hallå?! Gömmer  du dig där borta vid väggen nu igen?!”. Suck. ”Jag älskar dig, fast det är lite jobbigt när du bara gömmer dig så där”. 

1 kommentar


AnnonsLaddar