Annons
Annons


Je suis retourné!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Bonjour hjärtys!!!

Nu är mamma hemma igen från Paris och jobb och gud vet vad (jo: ost!). Jag stack dessutom first thing imorse till Örebro där min kille befinner sig för tillfället då jag hade alldeles för grov abstinens för att inte, trots tröttma. I’m such a cutie right!!

Annons

Tänkte recappa Paris för er nu 🙂

Av en slump var min kollegas bror i stan med några kompisar, varav en bodde i stan. Vi svängde förbi på drinkar och låt oss säga att lägenheten var den ABSOLUT sjukaste jag sett i hela mitt liv. Aldrig sett något liknande knappt ens på film typ?! Går inte att återberätta men självklart var jag the creep som smygfotade loss även om jag är uncreepy nog att ofc inte lägga ut :)) Här har ni deras helt vanliga trapphus i alla fall!

TIPSar om Hotel Panache, en liten underbar pärla man kan bo och äta på. Toppenfrulle (för att jag alltid bara äter pain au chocolat + melon på alla frukostar ever, på rikt) samt superfräscht, cute af och JÄTTEsköna sängar – något man absolut inte ska ta för givet *lesson learned the hard way från Italiensemestern*.

REDO ATT TA PARIS MED STORM!!!! ahahha skoja men här skulle vi ut och äta en kväll. Självklart klänning (slut, men en superlik finns här (reklamlänk via Apprl) ) och skor (reklamlänk via Apprl) från & Other Stories, väska (reklamlänk via Apprl) från Gucci.

Världens bästa team plåtar en kommande kampanj på stadens gator!

Entré, trappuppgång och utsikt från & Other Stories Parisateljé :””) Lyckotårar smyger sig fram av hur otroligt vackert det är överallt och framförallt här!!

Skrek faktiskt högt när jag kom in i ett rum med BARA byggklossar för skor. Är du modenörd är det omöjligt att inte bli helt tagen av detta???

Parisateljén är två våningar och liksom ”rund” (??) runt en innerdel, ja skitsvårt att förklara men tog en bild in mot andra sidan här i alla fall. Så coolt!

Nej men tjena?? Vi gick ut och åt middag igen. Återigen iklädd klänning (reklamlänk via Apprl) och skor från mitt jobb! Men vad trodde ni hahah.

Vi åt på Le Grand Colbert! Superduperfranskt och jättecool lokal. Och god mat!! Rekommenderas.

Sista dagen i ateljén och jag gick loss lite på våra kommande höstgrejor. Fick feeling och provade en basker (reklamlänk via Apprl) även om jag inte tycker att jag kan pull it off??? Men önskar verkligen. Samt min stora dröm om denna höstkappa i fuskpäls. Finns inte ord för hur mycket jag älskar den!!! Köar redan nu utanför en Stories-butik (eller så fort jag är tillbaka i stan……….. tyyyp).

Älskar min vita blus (reklamlänk via Apprl) som känns very french (hihi turist som fick fransk feeling som sagt) och jeanskjolen (reklamlänk via Apprl) använder jag cirka varannan dag tbh. Ni förstår givetvis att även detta kommer från & Other Stories! Blir ju lite så när man jobbar med modä som man älskar. Synd bara att ”all” min sommarfärg (not a lot to begin with men ändå) redan är puts väck. Brun utan sol eller strumpbyxor – befinner mig just precis nu i gränslandet.

Innehåller annonslänkar

1 kommentar


AnnonsLaddar