Annons
Annons


Issa glowup


LOOOOORD almighty?!

Storrensat på vinden och se på vilka magiska fynd man kan göra. Kan vi kalla detta en glowup eller VAD?? Jo jag tänker faktiskt göra det. Minns inte exakt hur gammal jag var på alla dessa, men vänstra är cirka gymnasiet, mitten cirka early twenties och sista är något år sen. Förutom att jag vill hälsa till lil’ Zäta att: KOLLA! Dina goskinder är nästan borta nu?! Dom som du hatar så brinnerligt!! Skönt va. Dessutom får du snart en massa annat gotta som bara inte syns i bild, tex goa brön och ett liv så pass #blessed att du aldrig hade kunnat drömma fram någon liknande lycka. Sen kan vi konstatera att polisen obv bytt kamera eller blixt eller nå skit, för på senaste bilden fick jag såna GErova skuggor. Kolla runt och under min näsa, det ser ju ut som en septumring basically??

Annons

Sist men inte minst vill jag tacka mitt intresse för smink och hållepå för this glowup did not happen by itself om vi säger så. Har bara lärt mig att mascara runt hela ögat inte är min grej och framförallt – BRYNEN! Där får jag ju hjälp på traven av Felicia på Benefit Brow Bar som ni vet, men är så glad att jag fann henne hahahahha. Jag har i princip INGA egna bryn, de är typ tre stycken genomskinliga, långa hår på varje sida som hon på något magiskt vänster förvandlar till resultatet till höger.

Ja hörrni, nog med ytligheter, det var bara SÅ GROVT att I just had to. Känner starkt att allt blir bättre med åldern?? Blir bara lugnare, gladare, tryggare, starkare!! Plz keep it coming.

2 kommentarer


AnnonsLaddar