Annons
Annons


Invasion of Privacy


VRÅLAR rätt ut av pepp!!!!! Dagen är kommen!!!

Äntligen har Cardi B släppt sitt första riktiga album, ”Invasion of Privacy”. SOM jag väntat! Jag har varit ett troget fan bra länge nu och det här är sånt jävla klimax tbh. Hon har ju själv uttalat sig om hur nervös hon är över att släppa sin debut i takt med att hennes hype ökat! Man fattar ju det. Alla bara går och _föräntar_ sig stordåd.

Annons

Men älsklingen levererar ju!!!! Så klart. Nu har jag inte hunnit toklyssna in mig på varenda spår än så länge men mitt första intryck är att INGET gör mig besviken?? Förutom singlarna som we all know and love, så sticker direkt Money Bag ut för mig som en rejäl banger.

Och kan vi prata om hennes features?! Bara the best of the best, några av mina personliga storfavoriter; SZA, Kehlani, YG, Migos, 21 Savage……. Älskar dessutom att hon inte har ÖVERDRIVET många features, inte på varenda spår, utan bara där det verkligen behövs. Det visar på självförtroende, både från hon själv och skivbolaget och det gör mig så glad!

Vsg för helgens, vårens, årets (?!) tyngsta skiva. Cardi for pres!!

1 kommentar


AnnonsLaddar