Annons
Annons


Inte selfievänligt


foto: Emma Svensson

WOW för att vara en blögger så har jag tagit unikt lite bilder på mig själv den senaste tiden?? Kanske har att göra med hur en mår, stress och strunt, men har inte direkt känt mig *fräsch eller sugen* på ett bra jävla tag. Vilket också är speciellt!? Inte ens så pass att jag tagit selfies själv och bara inte lagt upp. Jag har helt sonika inte ens tagit några bilder på mä. Hmmmm är detta vad som anses vara ett mera normalt beteende kanske?? ;))

Annons

För ett litet tag sen plåtade jag ovan bilder så dessa har jag tittat på idag när jag återigen konstaterat att NOPE här blir inga selfies idag heller! Tänkte att jag kan dela med mig av dem så att ni inte glömmer bort hur jag ser ut eller nåt………………

Men eftersom påsklovet är slut imorgon så kommer jag i alla fall anstränga mig lite mer för att se ut som en normalt fungerade person i samhället så då kan det bli glimtar av mig här i bloggen igen!! Slut på mys- och träningskläd-livet tydligen. När jag tänker på saken är det nog bra, både för er och MIN skull hahhaha.

2 kommentarer


AnnonsLaddar